• Genomineerde zakenvrouwen 2019

    Genomineerde zakenvrouwen 2019

  • Zakenvrouwen 2019

    V.l.n.r. de winnaressen Sarita Langenhof (ZP), Nasima el Bachiri-Ouamar (MKB), Jolien Hoek (manager)

Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen richt zich op vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen: vrouwelijke ondernemers die in Flevoland wonen en/of werken en vrouwelijke ondernemende managers bij Flevolandse bedrijven, organisaties of instellingen, die op strategisch of beleidsniveau werkzaam zijn.

Word nu lid en geniet van de voordelen bij Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen.

Ons netwerk draait op vrijwilligers, het kan soms even duren voordat er een reactie komt.


Bussines Channel One heeft voor een prachtige compilatie van onze verkiezingsavond gezorgd.


Flevolandse Zakenvrouw 2019 na spannende race bekend

Na een feestelijke én spannende finale voor de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019 werden donderdag 20 juni jl. in het Aviodrome te Lelystad de winnaars bekendgemaakt.
Tijdens de verkiezingsavond, georganiseerd door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen, werden de drie winnaressen in de verschillende categorieën en van de publieksprijs bekendgemaakt. Duo voorzitter Marcia Richardson: “Ik ben supertrots op de winnaressen. Alle drie zijn het prachtige zakenvrouwen.”

De avond werd geopend door burgemeester Ina Adema en is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van sponsoren uit het bedrijfsleven. Negen zakenvrouwen waren genomineerd voor de gewilde titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019, verdeeld over drie categorieën.
De jury o.l.v. burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde riep Nasima el Bachiri-Ouamar van Bflex Cleaning uit Almere uit tot beste vrouwelijke ondernemer in de categorie MKB. Volgens de jury heeft Nasima, naast aandacht voor de klant een grote persoonlijke betrokkenheid bij al haar medewerkers uit diverse lagen en culturen uit de samenleving. In het ondernemen onderscheidt Nasima zich door van mens tot mens te ondernemen.

In de categorie ZP nam Sarita Langenhof van Newborn Spa vol ongeloof de prijs in ontvangst. De jury roemt het feit dat Sarita het aandurfde om een heel nieuw concept te introduceren in Nederland. Newborn Spa biedt een veilige en professionele omgeving waarin ouders op een unieke manier de ontwikkeling van hun baby kunnen stimuleren.

Jolien Hoek van de Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere werd gekozen in de categorie manager. In haar pitch roemde zij de vele vrijwilligers en mantelzorgers die dagelijks met liefde hun taak uitvoeren. Volgens de jury zit maatschappelijke betrokkenheid in het DNA van Jolien, die als manager sterk stuurt op kernwaarden en sfeer, en veel ruimte durft te geven.

Winnares Publieksprijs 2019
Sinds een aantal jaren is er ook een publieksprijs. Alle genomineerden hielden een pitch, waarna de aanwezige leden van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen hun stem mochten uitbrengen. Nasima el Bachiri-Ouamar is er stil van en vindt het een hele eer dat zij ook de publieksprijs mocht ontvangen.

Het was de achtste keer dat het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen de verkiezing organiseerde. Duo voorzitter Jannie van den Berg: “vrouwelijke ondernemers zijn vaak veel te bescheiden in wat ze doen. Met de verkiezing willen we powervrouwen die een mooi bedrijf hebben opgebouwd of manager zijn een podium geven. Uit eigen ervaring  (Zakenvrouw 2014) heb ik ervaren dat de nominatie het bedrijf of organisatie een flinke boost geeft.” Het Aviodrome bleef nog lang onrustig omdat de aanwezigen konden dansen tijdens een optreden van zangeres Saskia Soulful en DJ Ries.

Foto credits: Romance Shoots uit Almere


Afscheid van onze voorzitter Marga Janse

Maart 2014 stapte ik (oud-voorzitter Marga Janse- red.) in het ‘diepe’ want voorzitter zijn van een grote groep zakenvrouwen had ik nog nooit gedaan en dus dacht ik à la Pippi Langkous: ‘ik denk dat ik het kan’.
Het toenmalige netwerkbestuur was klein maar fijn en fanatiek en zoals altijd was het ‘al doende leert men’. Vanuit mijn visie wilde ik het graag meer ‘met elkaar’ doen en daarbij als voormalig ‘spelverdeler’ in het basketbal de regie houden.

Lees hier het gehele artikel

 

 

 


 

 

Business & Diner

Aanmelden is niet meer mogelijk

Weet jij al iemand die je wil voordragen voor de Verkiezingen 2020?

Meld haar aan

Word ook lid

Ben je een vrouwelijke ondernemer of een ondernemende vrouw?

Meld je aan

Netwerken

Netwerken

Ons netwerk wil ondernemende vrouwen in Flevoland met elkaar in contact te brengen, zodat zij kennis en ervaring kunnen delen, persoonlijk kunnen groeien en samen fun kunnen hebben. Een belangrijk uitgangspunt is dat leden dus “halen én brengen”: kennis en business halen én je eigen ervaringen delen.

Lidmaatschap Flevolandse Zakenvrouwen

Lidmaatschap

Een belangrijk uitgangspunt is dat leden "halen én brengen": kennis en business halen, maar ook je eigen ervaringen inbrengen en delen.
Daarnaast draagt het netwerk bij aan het zichtbaarder maken van vrouwen als ondernemer of leidinggevende vrouwen. Ontdek de voordelen van ons netwerk! 

Verkiezing

Het netwerk organiseert jaarlijks de Verkiezingen Flevolandse Zakenvrouw. Een jury beoordeelt de bedrijven van de voorgedragen genomineerden op oa. financiële positie, bedrijfsvoering, maatschappelijke betrokkenheid maar ook op hun marketing- en communicatiebeleid en toekomstperspectief.

Nieuws uit ons netwerk

Save the date – Business & Diner

Het is even stil geweest, maar achter de schermen is hard gewerkt door het nieuwe bestuur. We hebben de missie en visie voor de toekomst uitgewerkt en willen graag jouw mening weten. Wat hebben we

Lees verder

Twee nieuwe leden introduceren zich

Wij, Chantal Molenaar en Marie-Jose Heuvelman, zijn werkzaam als accountant respectievelijk belastingadviseur bij Lentink Accountants & Belastingadviseurs. Wij houden van ons werk omdat het afwisselend is en we het fijn vinden om mensen bij te

Lees verder

Genomineerden titel Flevolandse Zakenvrouw van het jaar 2019 bekend

De genomineerden die de strijd aangaan voor de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019 zijn bekend. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen na een strenge selectie door een vakkundige jury.

Lees verder

Hoofdsponsoren Verkiezing Flevolandse Zakenvrouwen 2019

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en het nieuws uit het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen?

 

Aanmelden