• Genomineerden Zakenvrouwen 2021

    Onze genomineerden in beeld op de Verkiezingsavond (foto: Fred Rotgans)

 

FLEVOLANDSE ZAKENVROUWEN BEKEND

Liesbeth Bronkhorst, Phuong Nguyen en Dorien Broerse verkozen tot Flevolandse Zakenvrouwen van het Jaar 2021

Dorien Broerse wint publieksprijs

Een jury, onder leiding van burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde, heeft Liesbeth Bronkhorst van Stichting Stad & Natuur Almere aangewezen als Flevolandse Zakenvrouw in de categorie Manager van het jaar 2021 Phuong Nguyen van Okkerse & Schop Advocaten werd de winnares in de categorie MKB en Dorien Broerse van The Next Chapter in de categorie ZP / eenmanszaak.

Publieksprijs

Ook de leden van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen die tijdens de verkiezingsavond in Center Parcs De Eemhof aanwezig waren, mochten een winnares aanwijzen Dorien Broerse van The Next Chapter ging er uiteindelijk met de publieksprijs vandoor.

Acht genomineerden

In de categorieën MKB en ZP / eenmanszaak waren er beide drie genomineerden en in de categorie Manager twee. De acht genomineerden hebben in de aanloop naar de verkiezingsavond een intensief traject doorlopen met pitchtrainingen, interviews en bedrijfsbezoeken. Tijdens de verkiezingsavond gaf de pitch die de zakenvrouwen moesten geven, de uiteindelijke doorslag voor de keuze van de jury. De jury bestaat naast Gerrit Jan Gorter uit Willeke Waller, Margret Huisman en Mariët Heestermans.

Sinds 2008

De verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar wordt sinds 2012 georganiseerd door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen om vrouwen zichtbaar een podium te geven. In de afgelopen dertien jaar, de vereniging is opgericht in 2008, is de organisatie van de jaarlijkse verkiezing uitgegroeid tot een netwerk van ondernemende vrouwen waarvoor diverse activiteiten worden georganiseerd. Inmiddels zijn er 140 leden en is er een grote schare volgers op social media. Duovoorzitter Marcia Richardson: “Onze missie is door verbinding zakelijk zichtbaar worden om professioneel te groeien. Daartoe organiseren we verschillende activiteiten.”

 

Fotograaf: Fred Rotgans


Horizon Flevoland partner van Flevolandse Zakenvrouwen


Almere City FC dé sponsor bij Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar


Ons netwerk draait op vrijwilligers, het kan soms even duren voordat er een reactie komt.

Netwerklunch bij Foodforum Almere AFGELAST

Beleef een fantastische avond!

Wil jij netwerken bij Almere City FC?

Meld je aan

Word ook lid

Ben je een vrouwelijke ondernemer of een ondernemende vrouw?

Meld je aan

Netwerken

Netwerken

Ons netwerk wil ondernemende vrouwen in Flevoland met elkaar in contact te brengen, zodat zij kennis en ervaring kunnen delen, persoonlijk kunnen groeien en samen fun kunnen hebben. Een belangrijk uitgangspunt is dat leden dus “halen én brengen”: kennis en business halen én je eigen ervaringen delen.

Lidmaatschap Flevolandse Zakenvrouwen

Lidmaatschap

Een belangrijk uitgangspunt is dat leden "halen én brengen": kennis en business halen, maar ook je eigen ervaringen inbrengen en delen.
Daarnaast draagt het netwerk bij aan het zichtbaarder maken van vrouwen als ondernemer of leidinggevende vrouwen. Ontdek de voordelen van ons netwerk! 

Verkiezing

Het netwerk organiseert jaarlijks de Verkiezingen Flevolandse Zakenvrouw. Een jury beoordeelt de bedrijven van de voorgedragen genomineerden op oa. financiële positie, bedrijfsvoering, maatschappelijke betrokkenheid maar ook op hun marketing- en communicatiebeleid en toekomstperspectief.

Nieuws uit ons netwerk

Netwerklunch in Foodforum Almere – AFGELAST

Ons eerste event in 2022 is wederom een netwerklunch maar nu in het Foodforum van de Floriade, gevestigd op Arboretum West 100, 1325 WB Almere. De datum is  20 januari 2022. Programma: 12.00 uur inloop koffie/thee 12.20

Lees verder

Nieuw lid Damaira Anijs stelt zich voor

Wat doe je? Als partner bij DNA FINANCIAL & TAX SERVICES,  heb ik als fiscaal jurist de verantwoordelijkheid voor de  fiscaal adviespraktijk, en help ik ondernemers en MKB-bedrijven in o.a. de creatieve sector. In de afgelopen 12

Lees verder

Nieuw lid Daphne van Akker stelt zich voor

Bij elk nieuw lid stellen we enkele vragen Wat doe je? Ik geef organisatieadvies en begeleid teams bij verandertrajecten met mijn bedrijf The dialogue factor. Daarnaast ben ik mentor voor ambitieuze ondernemers. Waarom doe je

Lees verder

Hoofdsponsoren Verkiezing Flevolandse Zakenvrouwen 2020 - 2021

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en het nieuws uit het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen?

 

Aanmelden