• Zakenvrouwen 2019

    V.l.n.r. de winnaressen Sarita Langenhof (ZP), Nasima el Bachiri-Ouamar (MKB), Jolien Hoek (manager)

Genomineerden

Flevolandse Zakenvrouw

van het Jaar 2021

bekend!

Klik hier voor meer informatie

 

Twaalf-en-een-half-jaar Flevolandse Zakenvrouwen

Vrijdag 11 september was het zover. We vierden ons 12,5-jarig bestaan op de prachtige locatie, Kip & Ei Dubbel-Op aan het Kemphaanpad te Almere. ‘Pak je positie’ was het centrale thema van de avond.

Na de Algemene Ledenvergadering (ALV), druppelden de overige gasten binnen. Onder toeziend oog van de gastvrouw van deze avond, onze secretaris Brigitte Hulscher, die de gasten vriendelijk toch dringend verzocht om de RIVM-regels op een juiste manier te handteren, nam iedereen plaats. Onze voorzitsters Marcia Richardson & Jannie van den Berg openden de avond.

Zoals Marcia Richardson in de ochtend al had verteld bij Omroep Flevoland, die ook de hele avond vertegenwoordigd was, vertelde ze dat het netwerk een steeds betere visie krijgt waar we heen willen en werd er opgemerkt dat er steeds meer behoefte is om elkaar op te zoeken en vooral ook om kennis te delen. “En dan niet alleen op de persoon, maar ook op de inhoud zoeken we elkaar steeds vaker op”, ging ze verder. “Hoe kan je vooral in deze tijd zichtbaar blijven als expert en hoe kan je dat nog verder uitbreiden? Dit staat los van het vrouwelijke en mannelijke maar gaat vooral over hoe je dat moet doen.” De slogan van de avond was dan ook niet voor niets ‘Wees geen struisvogel maar een flamingo’.

Lees hier meer over onze feestelijke avond


Nieuwsflash 11 september: Interview Omroep Flevoland

Marcia Richardson, één van de voorzitters van ons netwerk, werd vanochtend geïnterviewd op Omroep Flevoland. Over de ontwikkeling van ons netwerk, hoe je als vrouw je podium pakt en ‘Wees geen struisvogel, maar een flamingo!’.

Luister hier het bericht terug.

 


 

Video update en oproep aan onze leden

Ook in deze tijd zitten wij als netwerk niet stil.

In een video vertelt onze voorzitter Marcia Richardson over de ontwikkelingen in ons netwerk en roept zij onze leden op om ons te laten weten waar hun behoefte ligt.

 

Klik hier voor meer informatie en de video.

 


Sandra Rossen aan het woord over intervisie binnen ons netwerk

Intervisie is een manier van samen leren. In een georganiseerd gesprek met gelijkgestemden, leg je elkaar thema’s, uitdagingen, dilemma’s, vraagstukken of problemen voor. Je wisselt ervaringen uit, adviseert elkaar, draagt oplossingen en tips aan en leert van elkaar, zodat je jouw bedrijf en/of je persoonlijke vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie en de video

 


Ons netwerk draait op vrijwilligers, het kan soms even duren voordat er een reactie komt.


 

Word ook lid

Ben je een vrouwelijke ondernemer of een ondernemende vrouw?

Meld je aan

Netwerken

Netwerken

Ons netwerk wil ondernemende vrouwen in Flevoland met elkaar in contact te brengen, zodat zij kennis en ervaring kunnen delen, persoonlijk kunnen groeien en samen fun kunnen hebben. Een belangrijk uitgangspunt is dat leden dus “halen én brengen”: kennis en business halen én je eigen ervaringen delen.

Lidmaatschap Flevolandse Zakenvrouwen

Lidmaatschap

Een belangrijk uitgangspunt is dat leden "halen én brengen": kennis en business halen, maar ook je eigen ervaringen inbrengen en delen.
Daarnaast draagt het netwerk bij aan het zichtbaarder maken van vrouwen als ondernemer of leidinggevende vrouwen. Ontdek de voordelen van ons netwerk! 

Verkiezing

Het netwerk organiseert jaarlijks de Verkiezingen Flevolandse Zakenvrouw. Een jury beoordeelt de bedrijven van de voorgedragen genomineerden op oa. financiële positie, bedrijfsvoering, maatschappelijke betrokkenheid maar ook op hun marketing- en communicatiebeleid en toekomstperspectief.

Nieuws uit ons netwerk

Horizon Flevoland partner van het netwerk

Wist je dat Horizon Flevoland partner is van het netwerk? Horizon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland. Zij ondersteunen Flevolandse ondernemers die willen groeien. Of je als ondernemer persoonlijk wil groeien, op zoek bent naar een financiering,

Lees verder

Almere City FC dé sponsor bij Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar

Wist jij dat onze platina sponsor is bij de Verkiezing van de Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar op 24 september? De trainingen van de teams starten binnenkort, je kunt er meer over lezen op hun

Lees verder

Bestuurswisseling

Op 2 juli 2021 heeft secretaris Brigitte Hulscher het stokje van haar bestuurstaken voor het netwerk overgedragen aan Bea Mantel. Brigitte kan de werkzaamheden voortvloeiend uit haar onderneming niet meer combineren met de tijd die

Lees verder

Hoofdsponsoren Verkiezing Flevolandse Zakenvrouwen 2020 - 2021

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en het nieuws uit het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen?

 

Aanmelden