Botterrace

Botterrace

vrijdag 3 september 2021, 11:00 - 1:00 uur

Beste zakenvrouwen,

Op vrijdag 3 september 2021 vindt de zevende editie van de succesvolle Botterrace weer plaats.

De Almeerse botterstichting verwacht ook dit jaar weer een overgrote belangstelling vanuit het Almeerse bedrijfsleven om zich op dit evenement te presenteren en mee te varen. Afgelopen jaar was het een zeer succesvolle dag en daarom wil ik ook dit jaar voor jullie weer één vrouwenboot reserveren, uiteraard met het voorbehoud van afgelasting wegens mogelijke nieuwe landelijke Corona maatregelen. Met het organiseren van deze Botterrace loopt de organisatie meer risico’s dan in voorgaande jaren en het is van belang dat zij snel een indicatie hebben van het aantal te verwachten deelnemers.

Doelgroep
Meevaren met deze Botterrace leent zich voor zzp’ers en voor mkb-ers. Een perfecte gelegenheid om provincie- en gemeentebestuurders en de top van het bedrijfsleven te ontmoeten. Misschien zijn er interessante nieuwe opdrachtgevers of samenwerkingspartners aan boord. Na afloop is het gezellig netwerken met alle deelnemers onder het genot van heerlijke hapjes bij Brasserie Bakboord. Deze combinatie én het leveren van een gezamenlijke strijd voor het behalen van een eerste of ereplek in de ranglijst, geeft jou de garantie hoe dan ook een effectieve dag te hebben.

Meevaren of botter huren 
Je kan je bij mij via een reply op deze mail opgeven om aan dit geweldige spektakel mee te doen. Per boot is er op dit moment plek voor maximaal 9 bemanningsleden. Bij meer belangstelling kunnen wij mogelijk nog een extra vrouwenboot aanvragen.

Voorlopig programma 
Datum: vrijdag 3 september 2021

11.00 uur
ontvangst deelnemers bij Brasserie Bakboord
12.00 uur
opening
12.30-13.00 uur
inschepen en vertrek botters naar start op het Gooimeer, volledig verzorgde lunch aan boord
13.30 uur
sein 10 minuten voor de start
16.00 uur
binnenkomst botters in de havenkom
16.30
prijsuitreiking, borrel bij Brasserie Bakboord, alleen voor deelnemers en organisatie

Aanmelden
Via een reply op deze mail kan je vast je belangstelling doorgeven, De aanmeldlink ontvang je dan later. Er is beperkt plek, dus reageer snel!

Kosten

Deelname aan het volledige programma kost € 200,- per persoon. Mochten er door aangescherpte Corona maatregelen meer personen (weer 12) op de boot kunnen deelnemen dan zal de prijs aangepast worden.
naar € 165.-. Meld je snel aan, want vol=vol!

Locatie & parkeren
Brasserie Bakboord, Veerkade 10, Almere. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

(Helaas gaat het havenfestival dit jaar wederom niet door, maar voor de botterrace is al een vergunning verstrekt)

Hoor het graag van jullie,
Met vriendelijke groet,
Saskia Hoogwoud
06 48140757