FABULOUS FRIDAY – WOMEN IN BUSINESS

FABULOUS FRIDAY – WOMEN IN BUSINESS

vrijdag 30 maart 2018, 16:00 - 18:30 uur

Vrijdag 30 maart organiseert Aurelia Ebbe, Flevolandse Zakenvrouw 2016, de allereerste Fabulous Friday in de nieuwe showroom van ‘La Aurelia Art & Walls’!
Van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Deze middag is er lekker de tijd om te proosten, te ontmoeten en te genieten!

WAT IS FABULOUS FRIDAY?
Onder genot van een lekker drankje, kun je in een gemoedelijke sfeer kennis maken met ondernemende en ambitieuze vrouwen.
Noem het netwerken, connecten of een mooie manier om je werkweek af te sluiten. Het doel is om geïnspireerd te raken, te groeien en te verbinden.

MAANDELIJKS
Het plan is om vanuit deze showroom elke maand een Fabulous Friday te organiseren. Zo ontstaat er uiteindelijk een mooi en groeiend netwerk waaruit bijzondere samenwerkingen kunnen voortkomen.

KENNISMAKING LA AURELIA ART & WALLS
Uiteraard ook een moment om kennis te maken met La Aurelia! Eigenaresse Aurelia verteld vrijdag 30 maart in het kort over haar droom en hoe zij haar ‘Dutch Dreams’ heeft nagejaagd. Er is gelegenheid om de producten te bekijken. Ook zijn er collectieboeken om in te zien.

TOEGANG
Toegang is kosteloos maar aanmelden is verplicht.
Dit kan dmv het sturen van een email: info@la-aurelia.com
Graag aanmelden voor 29 maart.
Vol = Vol

Datum: vrijdag 30-03-2018
Tijd: 16:00 – 18:30
Locatie: Showroom La Aurelia Art & Walls
Steiger 77, 1351 AE Almere
Gratis parkeren

“Dare to be Fabulous”