FABULOUS FRIDAY – Mixed Women & Men Edition

FABULOUS FRIDAY – Mixed Women & Men Edition

vrijdag 31 mei 2019, 16:00 - 18:30 uur

Ja, je leest het goed! Deze uitnodiging is ook bedoeld voor de ondernemende mannen in ons netwerk. Tijdens de speciale editie van Fabulous Friday a.s. 29 maart, gaan we een leuke interactie aan met zowel zakenvrouwen als zakenmannen!! So….Let’s connect… !

Thema deze maand: Brand News

Heb jij een geweldig bedrijfsnieuws om te delen? Bijvoorbeeld een uitbreiding, verhuizing, een nieuw product of samenwerking, of….?
Je krijgt de gelegenheid om kort op een creatieve manier jouw Brand News met de aanwezigen te delen.

De hapjes worden deze middag verzorgd door I love Saté, specialist in Indonesische saté’s en delicatessen.

Dus… ben jij fulltime zakenvrouw, neem dan gerust mannelijke zakenpartners mee. Of nodig zakenmannen uit die jij kent. Het is top om de sfeer mee te maken bij netwerkevent Fabulous Friday! Meld je snel aan en proost a.s. vrijdag samen met andere ondernemers op elkaars dromen en succes. Daarnaast is het heerlijk om in een relaxte sfeer met elkaar over business te praten!

Wij heten je van harte welkom in de showroom van La Aurelia Design om te proosten, te ontmoeten en te genieten.


Ben jij een ondernemende, creatieve en ambitieuze zakenvrouw?Zin om 1x per maand de werkweek af te sluiten met andere onderneemsters en te proosten op elkaars dromen & succes?
Dan ben je elke laatste vrijdag van de maand van harte welkom in de showroom van La Aurelia Design om te proosten, te ontmoeten en te genieten! 

WAT IS FABULOUS FRIDAY ?
Onder genot van een lekker drankje, in een gemoedelijke sfeer kennis maken met ondernemende en ambitieuze vrouwen. Noem het netwerken, connecten of een mooie manier om je werkweek af te sluiten. Het doel is om geïnspireerd te raken, te groeien en te verbinden. 

MAANDELIJKS
Elke laatste vrijdagmiddag van de maand zet Aurelia Ebbe, Flevolandse Zakenvrouw 2016, eigenaresse van La Aurelia en tevens host van Fabulous Friday, de deuren van haar showroom open voor Fabulous Business Ladies! Door dit event maandelijks te organiseren, ontstaat er een mooi en groeiend netwerk waaruit bijzondere samenwerkingen voortkomen.

KENNISMAKING LA AURELIA- DESIGN
Uiteraard ook een moment om kennis te maken met La Aurelia! Dit Dutch Design label ontwerpt en produceert sinds 2015 luxe interieurbekleding. Tijdens Fabulous Friday is er gelegenheid om de verschillende producten te bekijken en om je vrijblijvend te laten informeren/adviseren.

TOEGANG
Toegang is kosteloos (vrijblijvende bijdrage kan in de borrelbox) maar aanmelden is verplicht.
Dit kan dmv het sturen van een email: info@la-aurelia.com 

– Elke laatste vrijdag van de maand

– 16:00 – 18:30 uur
– De Steiger 77, 1351 AE Almere
– Gratis parkeren