FABULOUS FRIDAY – Mixed Women & Men Edition

FABULOUS FRIDAY – Mixed Women & Men Edition

vrijdag 27 september 2019, 16:00 - 18:30 uur

Heb je een fijne zomer gehad? Ben je helemaal opgeladen voor het nieuwe seizoen en vol enthousiasme van start gegaan? We zijn er benieuwd naar! Hoe gaan de zakelijke ontwikkelingen in jouw onderneming? Spar er over samen met andere Fabulous Ondernemers.

Ons doel is zakelijk te verbinden tijdens een ontspannen borrel. Wij zijn het seizoen van start gegaan met de feestelijke lancering van een nieuwe Wallpaper Collectie en meer…! We staan te popelen om je hier meer over te vertellen en uiteraard te laten zien!

Graag willen wij met jou proosten op een succesvol seizoen dus ben je ondernemer, kom gezellig langs en neem een zakelijk contact met je mee! Voor elke gast hebben wij een mooie aanbieding! Voor de borrel rekenen wij geen kosten maar een sponsorbijdrage waarderen wij zeer. We profiteren allemaal van dit leuke event. Er is borrelpot aanwezig waar je kunt doneren of we sturen je even een tikkie indien gewenst.

Meld je snel aan en proost vrijdag 27 september samen met andere ondernemers op elkaars nieuwtjes, dromen en succes. Wij heten je van harte welkom in de showroom van La Aurelia Design.


Ben jij een ondernemende, creatieve en ambitieuze zakenvrouw?Zin om 1x per maand de werkweek af te sluiten met andere onderneemsters en te proosten op elkaars dromen & succes?
Dan ben je elke laatste vrijdag van de maand van harte welkom in de showroom van La Aurelia Design om te proosten, te ontmoeten en te genieten! 

WAT IS FABULOUS FRIDAY ?
Onder genot van een lekker drankje, in een gemoedelijke sfeer kennis maken met ondernemende en ambitieuze vrouwen. Noem het netwerken, connecten of een mooie manier om je werkweek af te sluiten. Het doel is om geïnspireerd te raken, te groeien en te verbinden. 

MAANDELIJKS
Elke laatste vrijdagmiddag van de maand zet Aurelia Ebbe, Flevolandse Zakenvrouw 2016, eigenaresse van La Aurelia en tevens host van Fabulous Friday, de deuren van haar showroom open voor Fabulous Business Ladies! Door dit event maandelijks te organiseren, ontstaat er een mooi en groeiend netwerk waaruit bijzondere samenwerkingen voortkomen.

KENNISMAKING LA AURELIA- DESIGN
Uiteraard ook een moment om kennis te maken met La Aurelia! Dit Dutch Design label ontwerpt en produceert sinds 2015 luxe interieurbekleding. Tijdens Fabulous Friday is er gelegenheid om de verschillende producten te bekijken en om je vrijblijvend te laten informeren/adviseren.

TOEGANG
Toegang is kosteloos (vrijblijvende bijdrage kan in de borrelbox) maar aanmelden is verplicht.
Dit kan dmv het sturen van een email: info@la-aurelia.com 

– Elke laatste vrijdag van de maand

– 16:00 – 18:30 uur
– De Steiger 77, 1351 AE Almere
– Gratis parkeren