Flevolands Zakenfestival

Flevolands Zakenfestival

woensdag 27 september 2017, 14:00 - donderdag 28 september 2017, 20:00 uur

Flevolandse Zakenvrouwen ontmoeten? Marieke Moens van Sternhof en Anette Stevens van WeerWerk036  vertegenwoordigen hun bedrijf op deze beurs op Lelystad Airport.

Verkiezingssponsoren Rabobank en  Ekris Mini BMW hebben ook een stand.

De tweede editie van het Flevo Zakenfestival is geheel uitverkocht. Bijna 100 deelnemers presenteren zich tijdens dit tweedaagse zakelijke evenement met presentaties, captainslunches, borrels en meer.

Klik hier voor het programma.

Klik hier voor de deelnemerslijst (duurt even voordat deze geladen is)

Onderstaande items zijn uit de nieuwsbrief:

Vlogger
Ferdinand Ormskerk, naast vlogger ook productpresentator bij Coolblue, gaat face2face met standhouders en bezoekers op het Flevo Zakenfestival.

Opening en Captains lunch
Voorafgaand aan de opening van de beurs zal er op beide dagen weer een Captains lunch worden gehouden. De opening wordt verricht door de Commissaris van de Koning Leen Verbeek. Toegang uitsluitend voor deelnemers aan het Flevo Zakenfestival. Gedeputeerde Jan Nico Appelman luncht mee op donderdag.

Social Media
Het Flevo Zakenfestival zal in aanloop tot het evenement alle registers opentrekken voor publiciteit. Er verschijnt een beurskrant met alle deelnemers en het laatste beursnieuws. Social media wordt ingezet om de deelnemers en de verschillende activiteiten aan te kondigen. En er zijn online gratis kaarten te bestellen op http://www.flevozakenfestival.nl/bezoeken/

Programma
Er zijn diverse activiteiten door standhouders en presentaties waar u zich voor aan kunt melden. Kijk hier voor het programma en de wijze waarop u zich kunt aanmelden. http://www.flevozakenfestival.nl/programma/

Heeft u zich als deelnemer/standhouder nog niet aangemeld en wilt u op de reservelijst komen, stuur dan een mail naar info@flevozakenfestival.nl

Deelnemers
Bekijk hier de standhouders/deelnemers die zich tot nu toe hebben aangemeld.

Heeft u vragen over de beurs dan kunt u contact opnemen met Peter Rijsenbrij, 06-54344077, met Wim de Bruijn, 06-53932953 of  e-mail: info@flevozakenfestival.nl.