Mastermind – Sparkle Now dag 

Mastermind – Sparkle Now dag 

donderdag 31 oktober 2019, 9:00 - 16:30 uur

Doe mee en laat deze kans niet voorbij gaan!


Op 31 oktober a.s. is de  Mastermind – Sparkle Now dag bij de Boathouse in Almere van 09.00 tot 16.30 uur.

Een interactieve trainingsdag met gelijkgestemden! Interesse in persoonlijke groei, persoonlijk leiderschap en of persoonlijke ontwikkelingen en verandering. Meer sprankelen, beter presteren, resultaten halen die je wilt. Wees de verandering die je wilt zien in de wereld, te beginnen bij jezelf en je eigen leven.

Tarief van 125 euro is ‘startterstarief’ voor deze eerste keer. Vergelijk je het met seminars dan ben je een veelvoud kwijt aan het consumeren van kennis. Wij gaan in een Mastermind voorbij het niveau van kennis en zorgen voor voeding en inzichten op emotioneel en fysiek niveau.

Het is mijn streven mijn vergaarde kennis van 40 jaar over persoonlijke ontwikkeling, coaching, (top)prestaties leveren en barrières overwinnen, te delen op een manier die blijvend is en beklijft. Waar je werkelijk de volgende dag mee aan de slag kunt. 
Ik ben dankbaar dat ik in de loop van mijn leven zoveel trainingen, opleidingen en cursussen heb kunnen volgen, boeken heb kunnen aanschaffen, die me tot een verander expert en knowledge broker hebben gemaakt. Van ‘thoughtleaders & goeroes & trainers’ op gebied van verandering, leiderschap, training en mindmanagement. Voor jullie vervat in een compact programma.

De locatie voor deze trainingsdag op 31 oktober a.s. onder leiding van mijzelf als veranderexpert, leiderschap trainer en knowledge broker is gewijzigd in de Boathouse.

Inschrijving is nog open, er zijn maar 25 plaatsen, dus reserveer je plek snel. Vol = Vol.Hartelijke groet,

Brigitte Hulscher
Change Consultant & Coach
Tolhuisstraat 17
1335 XA Almere
 
M: 0622235500