Netwerkbijeenkomst: Friskijken en dwarsdenken voor ondernemers

Netwerkbijeenkomst: Friskijken en dwarsdenken voor ondernemers

donderdag 7 februari 2019, 17:00 - 20:30 uur

FrisEnDwars

FrisEnDwars

Op 7 februari is er bij Rabobank Flevoland een gezellig en interessant netwerkevent van Lelystad Network:

Friskijken en dwarsdenken voor ondernemers

Verandering gaat steeds sneller. Om als organisatie succesvol te worden èn te blijven moet je innoveren, maar hoe doe je dat? Bij innovatie denken mensen vaak aan grote investeringen en een lage slagingskans. Dat kan ook anders!

Op donderdag 7 februari van 17.00 tot 20.30 uur vindt hierover een netwerkevent van Lelystad Network plaats. Lelystad Network is een netwerkgroep voor mensen die wonen en / of werken in Lelystad. We zijn te gast bij Rabobank Flevoland op Het Ravelijn 50 in Lelystad en gaan jullie meenemen in de wereld van het friskijken en dwarsdenken voor ondernemers. Innovatiecoach Milou van Elburg geeft tips en tricks om eenvoudig, snel en succesvol te innoveren. Zo helpen we jou om niet alleen nu, maar ook in de toekomst een sterke organisatie neer te zetten.

Het programma van het netwerkevent ziet er als volgt uit:

17.00-18.00 uur: Inloop en ontvangst met soep en broodjes

18.00-18.30 uur: Woord van welkom door Neeske Abrahamse (oprichter Lelystad Network), Thom Laagkemper (ThomCommuniceert) en Stefan Lohuis (Rabobank Flevoland)

18.30-19.30 uur: Interactieve presentatie Milou van Elburg

19.30-20.30 uur: Borrel en netwerken

Locatie:
Rabobank Flevoland, Het Ravelijn 50, 8233 BR Lelystad

Parkeren: Bij Rabobank Flevoland kan je gratis parkeren.

Om de organisatie in goede banen te kunnen leiden, willen we graag weten hoeveel mensen er komen. Aanmelden en het programma bekijken kan op www.lelystadnetwork.nl