Netwerkdagen Flevoland

Netwerkdagen Flevoland

woensdag 11 oktober 2017, 14:00 - donderdag 12 oktober 2017, 22:00 uur

De Netwerkdagen Flevoland zijn al sinds jaar en dag een niet meer weg te denken zakelijk evenement voor bedrijven, instellingen en overheden uit Flevoland en omgeving. Het is hét evenement voor zakelijke contacten en persoonlijke ontmoeting. Tot dusverre werden de Netwerkdagen Flevoland elk jaar in oktober in de herfstvakantie in de Bosbadhal in Emmeloord gehouden.

Onderzoek toonde aan dat deze periode een negatief effect op het aantal bezoekers heeft.
Veel mensen genieten van een weekje vakantie en diegenen die doorwerken hebben geen tijd voor een bezoek aan de Netwerkdagen Flevoland.

Op verzoek van een aantal standhouders heeft des organisatie over deze problematiek overleg gevoerd met de gemeente Noordoostpolder. Zij hebben aangegeven dat voor de continuïteit van dit jaarlijkse project het belangrijk is om deze beurs buiten de herfstvakantie te plannen. En dat is gelukt!

Gemeente Noordoostpolder hecht grote waarde aan Netwerkdagen Flevoland

De gemeente Noordoostpolder heeft ons verzoek bestudeerd en gehonoreerd. De gemeente hecht grote waarde aan deze jaarlijkse zakenbeurs en ziet het belang in van een verplaatsing op de kalender. De organisatie is de gemeente Noordoostpolder zeer erkentelijk voor hun slagvaardig handelen. Het is een mooi staaltje van publiek – private samenwerking!

Noteer de nieuwe data voor editie 2017

WEEK 41 woensdag 11 en donderdag 12 oktober 2017

Locatie Bosbadhal – Emmeloord

Klik hier voor gratis toegang ( toegangscode is FLV00001)