Wervelende clinic: denken in mogelijkheden

Wervelende clinic: denken in mogelijkheden

donderdag 18 april 2019, 19:30 uur

 

Samen met Entre Femmes en Vrouw en Zaken organiseren we op 18 april a.s. een interactieve, inspirerende en humoristische avond op een prachtige locatie:  Hilton Royal Parc Soestduinen. In een wervelende clinic ervaar je wat omdenken te bieden heeft. Deze avond wordt een ultieme mix van theater, cabaret en voordracht. Het is DE kans voor jou om je netwerk uit te breiden, want er komen ca. 100 vrouwen uit 3 netwerken. Zeg daar maar eens nee tegen!

 

Van ja-maar naar ja-en

We zijn geneigd ja-maar tegen problemen te zeggen. Wat is het risico? Dat we een nieuw probleem met een oude manier van denken proberen op te lossen. Meestal wordt het er daardoor alleen maar erger op. ‘Vastdenken’ noemen ze dat; van een probleem een ramp maken. Omdenken is de tegenhanger van vastdenken. Omdenken begint  met ja-en.  Dan probeer je het probleem niet weg te werken, maar zie je het als een nieuwe mogelijkheid.

Een toegangskaart kost € 35,00.
Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers en de hapjes tijdens het netwerken.  Drankjes tijdens het netwerken komen voor eigen rekening. Wil jij graag introducees meenemen? Dat kan, ook zij kunnen voor deze zelfde mooie toegangsprijs deze unieke avond beleven! Geef je snel op, want vol is echt vol!

Aanmelden is niet meer mogelijk. Het evenement is uitverkocht.

 

Praktische info

Tijd: aanvang 19:30 uur, einde rond 22.30 uur Locatie:

Locatie: Hilton Royal Parc Soestduinen, Van Weerden Poelmanweg 4-6 te Soest