Uitnodiging FlevoNautica: HISWA Suzuki VIP-avond op vrijdag 9 maart 2018 met gratis entree

Uitnodiging FlevoNautica: HISWA Suzuki VIP-avond op vrijdag 9 maart 2018 met gratis entree

vrijdag 9 maart 2018, 20:00 uur

FlevoNautica Almere nodigt je graag uit om als VIP-gast aanwezig te zijn tijdens de exclusieve HISWA Suzuki VIP avond op vrijdag 9 maart 2018. Ben je op zoek naar een vrijetijdsbesteding om heerlijk te ontspannen of wil je gewoon een keer “bootjes” kijken? Je bent van harte welkom op deze VIP-avond.

Vanaf woensdag 7 tot en met zondag 11 maart staat de RAI in Amsterdam in het teken van de HISWA Amsterdam Boat Show, het grootste watersportevenement van Nederland en de officiële start van het nieuwe watersportseizoen.

Suzuki is al ruim 50 jaar één van de grootste spelers in de watersportbranche in Nederland en prominent met dealers & boatpartners aanwezig op de HISWA.

Op 9 maart ben je vanaf 20.00 uur welkom op de ruim 2000 m2 stand van Suzuki bij The Tent van Herman den Blijker.
De entree voor de HISWA Suzuki VIP-avond is gratis inclusief één consumptie en een hapje. Voor entertainment wordt gezorgd. Het belooft een gezellige avond te worden. Je kunt vanaf 17.00 uur parkeren op de speciale VIP- parkeerplaats P8. Je dient zelf wel nog een uitrij- kaart aan te schaffen.

Voor deze exclusieve HISWA Suzuki VIP-avond kun je je aanmelden via de link
aanmelden HISWA Suzuki VIP Avond

Uiteraard kun je  vanaf 17.00 uur de HISWA bezoeken waar je  kunt genieten van al het moois dat de HISWA verder te bieden heeft. FlevoNautica staat zelf met hun stand op locatie 07.100 waar ze de merken Corsiva, Primeur, STOUT en Waterspoor laten zien.

Op de Hiswa vind je de grootste sloepenaanbod ter wereld, een grote variëteit aan boten, buitenboordmotoren, klassieke schepen, onderdelen en accessoires. Voor het totale programma van de HISWA kun je  de website www.hiswarai.nl raadplegen.

Wij hopen je te mogen ontmoeten op de HISWA. Ben je verhinderd of wil je onze eigen uitgebreide collectie boten bekijken, dan ben je van harte welkom bij ons in Almere.

Met vriendelijke groet,

Jolanda Jansen, genomineerd Flevolandse zakenvrouw 2017

FlevoNautica

Grindzuigerstraat 35
1333 MS Almere
www.flevonautica.nl