Uitnodiging voor exclusieve open dag met gratis advies

Uitnodiging voor exclusieve open dag met gratis advies

zondag 24 november 2019, 10:00 - 17:00 uur

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe collectie van La Aurelia Design? Zin in een live-presentatie van deze sprankelende designs en de overige kleurrijke, aansprekende en inspirerende collecties?

Tijdens de Consumenten Inspiratie Dag in het ETC Design Center Europe, zondag 24 november, ben jij van harte welkom in onze showroom om te kijken, te voelen en te ervaren! Speciaal op deze dag kun jij als consument een kijkje komen nemen in de wereld van de interieurprofessional. Dit centrum is normaal gesproken alleen toegankelijk voor interieurdesigners, stylisten, retailer/winkelier, projectontwikkelaars etc. Hoe leuk is het om deze dag eens te mogen wandelen door de wereld van de  ‘Masters of Interior’!

Wij zien ernaar uit om je te ontmoeten en te voorzien van informatie over onze wallpapers, de vele maatwerk-mogelijkheden voor uw wand(en), het laatste nieuws en meer…!

Eigenaresse en ontwerpster Aurelia Ebbe is aanwezig en vertelt u graag meer over La Aurelia!  Reserveer nu alvast uw toegangsbewijs!

Wij zien uit naar uw komst.
Dress your Walls with Style!
Team La Aurelia

Zondag 24 november
ETC Design Center Europe
La Aurelia Design
Stand 15 /15a, 1e verdieping (vlakbij het nieuwe restaurant)
10:00 -17:00 uur