Verkiezingen 2019

Verkiezingen 2019

donderdag 20 juni 2019, 20:00 uur

Donderdag 20 juni a.s. is het zover: de feestelijke verkiezingsavond! Een evenement dat je niet wilt missen, want wij ondernemende vrouwen weten hoe je een feest moet bouwen. Tijdens de finale krijgen de negen genomineerden elk twee minuten het podium om jury en publiek te overtuigen van hun kwaliteiten. Hiermee wordt een periode van een paar maanden afgesloten, waarin de kandidaten ‘in een achtbaan zijn beland’ zoals een kandidaat het noemde. Ze hebben veel geleerd en de jury heeft hen beoordeeld op basis van hun bedrijfsvoering, bedrijfsbezoeken, boekenonderzoeken en presentaties.

Burgemeester Gerrit Jan Gorter maakt na de spannende pitches (en echt, het ís spannend!) en juryberaad bekend wie de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019 mag dragen. Marga Janse is onze ceremoniemeester – een rol die haar op het lijf geschreven is – hebben we vorig jaar gemerkt.

Mocht je denken dat het alleen om verkiezingen gaat en ‘that’s it, dan heb je het mis. Leden kunnen stemmen voor de publieksprijs en verder is er natuurlijk de loterij met mooie prijzen. We sluiten af met feest en dansen op de muziek van Saskia Soulful en DJ Ries (bekend van ons lustrumfeest vorig jaar).

Kortom het wordt een avond die je zeker niet mag missen!

We nodigen behalve leden, ook familie en vrienden van de genomineerden uit om te genieten van hún kandidaat op het podium.

Kaarten bestellen via de website is niet meer mogelijk. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, je kunt je kaart kopen en pinnen aan de zaal.

Locatie: Aviodrome in Lelystad
Aanvang: 20.00 uur
Einde rond 23.30 uur

Programma:

  • Ontvangst
  • Officiële opening door de burgemeester van Lelystad, Ina Adema
  • Korte inleiding door Jan Nico Appelman, gedeputeerde provincie Flevoland
  • Introductie juryleden
  • Pitches
  • Loterij
  • Bekendmaking van de winnaars
  • Feestavond met bubbels en muziek van Saskia Soulful en haar vaste DJ Ries

JURY
Gerrit Jan Gorter, burgemeester gemeente Zeewolde.
Marijke Hoogwoud, oud-eigenaar van full-service administratiebureau Hoogwoud & van Haga.
Willeke Waller, adviseur Coöperatie & Maatschappij bij Rabobank Almere.
Marion Wichard, ondernemer en oud-voorzitter van het Netwerk Flevolandse zakenvrouwen

Wil je weten wie er genomineerd zijn? Klik hier voor meer informatie.