top of page

Ontmoet onze leden

Wil jij hier ook tussen staan?

Meld je dan nu aan en wordt lid! En ben je al lid, stuur dan je volledige naam, bedrijfsnaam, een foto, logo en korte tekst over wie je bent en wat je doet en waar je naar op zoek bent naar flevolandsezakenvrouwen@calinainc.com

1.jpg

Aurelia Ebbe La Aurelia design.

Ontmoet de oprichtster van 'La Aurelia design': Aurelia Ebbe, ontwerpster en een trotse onderneemster.

Aurelia creëert bijzondere decors op o.a. behang in de sfeer van oude tradities, een combinatie van technieken uit de kunst en digitale mixed media. Tijdens het ontwerpproces stromen de verhalen uit haar hart en komen tot leven met mooie details en rijke kleuren.

Gestart in 2013 in een klein atelier, inmiddels is het bedrijf gegroeid tot een bekend merk. La Aurelia design creëert niet alleen wandontwerpen voor droomhuizen. Haar expertise ligt ook in het produceren van op maat gemaakte ontwerpen voor bedrijven, bars/restaurants en hotels. Aurelia heeft verschillende prijzen gewonnen voor creativiteit en business. Zo werd zij in 2016 Flevolandse Zakenvrouw van het jaar, categorie ZP en in 2021 heeft La Aurelia design de Global Hospitality Award gewonnen, in de categorie 'Best Luxury Wallcovering Design Company'.

Aurelia staat voor haar dromen: het creëren van verhalende, unieke walldesigns, om kleurrijke passie te brengen in interieurs wereldwijd!

Leden van het netwerk zijn van harte welkom voor een advies op maat voor het bedrijf, showroom of kantoor.

 
Dress your Walls with Style!

www.la-aurelia.com

Aleid Overbeek – ondernemerscoach en trainer

Bedrijfsnaam: Koraal Coaching

Expertise: comfortabel profileren voor ondernemers

Ik train zzp'ers en ondernemende medewerkers die worstelen met hun zichtbaarheid om zich op een comfortabele manier te profileren, zodat zij meer rendement ontvangen uit hun netwerk. In de afgelopen 16 jaar heb ik met cursisten gewerkt aan thema's op het gebied van zichtbaarheid, (gestructureerd) netwerken, jezelf presenteren, uitbouwen van je netwerk en pitchen in 10 seconden. Je comfortabel voelen in het aangaan van gesprekken, verbinding maken bij (netwerk) bijeenkomsten en goed voorbereid en met kleur uit de verf komen vind ik daarbij waardevol. Zichtbaar zijn op een authentieke manier zodat je een vertrouwensrelatie opbouwt met je netwetwerk!

Naast groepstrainingen geef ik ook 1 op 1 coachingssessies, speciaal voor zzp'ers. Thema's die o.a. aan de orde komen zijn: ondernemersvaardigheden, pitchen, zichtbaarheid en netwerkvaardigheden.

Contactgegevens:info@koraalcoaching.nl

KENT5542-bewerkt.JPG

Ik ben Anjana Bissumbhar, advocaat.

Ik adviseer particulieren op het gebied van strafrecht en familierecht. Ik geef duidelijkheid over jouw situatie door jouw juridische mogelijkheden en de gevolgen daarvan in kaart te brengen. Het resultaat hiervan is dat je weet waar je aan toe bent. Je voelt je gesteund. Je kunt vertrouwen op een goede afwikkeling. Je zet een punt achter de zaak. Kortom: je kunt verder met je leven.

www.roelofsendrubbel.nl en www.directadvocaatnodig.nl

Web Anjana-Bissumbhar©FloreZoé.jpg
bottom of page