Manager | Ria Soedhoe

Manager | Ria Soedhoe

In de categorie managers:

 Ria Soedhoe, ABN AMRO

In 2012 is Ria genomineerd door Etnische Zakenvrouwen Nederland voor etnische zakenvrouw van het jaar, omdat zij een rolmodel was voor andere vrouwen.
Wat Ria als mens, medewerker en manager krachtig maakt is dat zij vaart op haar innerlijke kompas. Met haar passie is zij in staat om grote groepen mensen mee te krijgen en ongekende resultaten te boeken. Vanuit Operations en met 20 jaar IT ervaring heeft zij de ambitie om de wereld van ABN AMRO nog digitaler te maken, met als doel een betere klantbeleving. Rode draad in het werk van Ria is dat zij altijd eerst zorgt voor een goed fundament. Met haar menselijke en persoonlijke benadering, gecombineerd met een open dialoog, weet zij mensen een podium te geven. Vanuit dit fundament is Ria in staat grote veranderingen in te zetten en te bespreken.
Ria is hard op de inhoud, maar zacht op de relatie. Door haar kwaliteiten en zichzelf te blijven heeft Ria een toppositie binnen ABN AMRO bereikt. De van oorsprong Amsterdamse heeft Almere in haar hart gesloten. Ria voelt zich daar thuis en kan genieten van de Almeerse omgeving.
Zij heeft zich ontpopt als een rolmodel voor het vrouwelijk talent. Misschien heeft Ria ook impact op Flevoland?