Annette Stevens – Weerwerk

Annette Stevens – Weerwerk

Annette Stevens is eigenaar van Weerwerk, een bureau voor werving en selectie voor alle office- functies op sales, administratief, financieel en secretarieel gebied. MBO, HBO en WO.

Na vijftien jaar mede-eigenaar te zijn geweest van een bedrijf in accountancy en loonadministratie heeft zij om privé-redenen dit bedrijf verkocht. Op zoek naar een werkgever bleek, als 45+-er, het bleek niet zo eenvoudig een baan in loondienst te vinden. Daarom besloot zij na enige tijd toch weer te kiezen voor het ondernemerschap. Deze keer in de vorm van een werving en selectiebureau voor administratief-, office- en financieel personeel; “Weerwerk”. Weerwerk bedient voornamelijk MKB en groot-MKB.

Zij en haar officemanager Ingrid leveren maatwerk. Ze kennen zowel de kandidaten als hun relaties persoonlijk waardoor er, buiten het CV om, heel goed kan worden bekeken of er een match is tussen kandidaat en relatie. En juist dat persoonlijke aspect maakt het verschil!

Omdat Annette zelf heeft ervaren hoe lastig het is om als 40+-err aan het werk te komen ligt haar hart bij het helpen van juist deze doelgroep en andere kandidaten met enige afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard is bij Weerwerk ook plek voor kandidaten van alle leeftijden.

Annette bewaakt haar omzetdoel en haalt vooral veel energie uit het helpen en empoweren van mensen, en samen met hen te onderzoeken of zij inderdaad de beste kandidaat zijn voor de vacature die zij beheert. Het komt geregeld voor dat ik een bedrijf zóveel goed passende kandidaten kan bieden dat het bijna moeilijk kiezen wordt.

Vanzelfsprekend mikt Annette op een lange-termijn-relatie. Zij vindt het belangrijk dat bekend is wat van haar verwacht wort, zij kent immers het klappen van de zweep. Zij doet over het algemeen meer dan vaar haar verwacht wordt. Annette is zeer dienstbaar en dat levert voor beide partijen een blij resultaat op.

Zij vindt het sowieso leuk om mensen of bedrijven met elkaar te verbinden. Mede daarom is zij lid van de evenementencommissie van Flevolandse Zakenvrouwen…..