Annulering Verkiezingen Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2020

Annulering Verkiezingen Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2020

Ook als netwerk ontkomen we er niet aan om moeilijke beslissingen te nemen in de bizarre tijd waarin we ons bevinden. Met pijn in ons hart hebben we dan ook besloten om, in verband met de Coronacrisis, de verkiezingen voor Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2020 niet te laten doorgaan.

Wij vinden het niet gepast om in juni een grote feestelijke verkiezingsavond te organiseren met meer dan honderd aanwezigen. Bovendien weten we ook niet zeker of het tegen die tijd überhaupt alweer mogelijk is om fysieke evenementen te laten plaatsvinden.

We hebben overwogen om het dit najaar te organiseren. Dit past echter niet bij onze filosofie voor de genomineerden en winnaressen, namelijk dat zij een jaar lang kunnen profiteren van de nominatie en/of het feit dat ze gewonnen hebben. Ditzelfde geldt voor de sponsoren en de sponsoruitingen. Wij schuiven daarom de verkiezingen door naar 2021.

De voordrachten en gegevens blijven bewaard voor de verkiezingen van volgend jaar. Uiteraard nemen wij tegen de tijd dat we daarvoor de voorbereidingen starten, contact op met de betreffende personen.

Naast dit bericht op onze website, dat ook via onze nieuwsbrief en Social Media kanalen wordt verspreid, zal onze secretaris voor de verkiezingen alle voorgedragen kandidaten benaderen.

Heb je vragen? Mail ons dan op info@flevolandsezakenvrouwen.nl.