De kracht van verandering

De kracht van verandering

Op Internationale Vrouwendag zijn er steeds meer activiteiten. Elk jaar is het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen mede-organisator van een activiteit. Doorgaans is het evenement gekoppeld aan een goed doel.

‘De kracht van verandering’

Op 8 maart organiseren de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en Rabobank Almere speciaal voor vrouwelijke ondernemers, managers en directeuren de bijeenkomst: ‘De kracht van verandering’. We nodigen je hierbij van harte uit.

Wat kun je verwachten

De maatschappij om ons heen verandert, altijd. Maar ook zelf moet je continu bijstellen en veranderen. Soms omdat je dit zelf wilt en soms omdat de omstandigheden hierom vragen. Verandering vraagt om lef, moed en daadkracht en kan een bron van (nieuw) geluk zijn. Vier inspirerende vrouwen vertellen hun persoonlijke verhaal over verandering en waar het hen heeft gebracht, want echte verandering begint met anders denken.

Denise de Haan
Denise komt uit de wereld van topsport en schreef als Red Bull-atleet vier keer de wereldtitel wakeboarden op haar naam.

Zoals elke topsporter kwam ook zij na haar carrière op een punt waarop er een nieuwe toekomst gecreëerd moest worden. En dat was een behoorlijke uitdaging. Want wie ben je zonder je al je gouden medailles? Nu, met alle ervaring als topsporter, ondersteunt ze ondernemers die spelen voor GOUD.

 

Gatra Peshtaz
Gatra kwam als 13-jarig meisje als vluchteling naar Nederland. Een verandering die veel teweeg heeft gebracht en voor goed haar leven heeft veranderd.

Het heeft Gatra het nodige gekost om haar nieuwe ‘ik’ te vinden en geluk te ervaren. Momenteel helpt ze via Vluchtelingenwerk Nederland andere vluchtelingen om te ontwikkelen, te ontplooien en vooral om nieuw geluk te ontdekken.

 

De dames van Hurkmans

Een garage, autoboetiek, voor en door vrouwen. Met die gedachte is het allemaal begonnen.

Weg van de traditionele marketing en aanpak, maar een marketingconcept en belevingswereld speciaal gericht op vrouwen met als doel het bezoek aan de garage nét even wat leuker te maken. De dames van Hurkmans delen graag waarom voor deze veranderde en inmiddels succesvolle strategie is gekozen.

 

Programma

Het evenement vindt plaats in de Rabotoren (Landdrostdreef 100, 1314 SK Almere) en begint om 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur.

Het formele programma eindigt om 17:15 uur, daarna is er een netwerkborrel tot 18:30 uur.

Overige informatie en aanmelden

De deelnamekosten bedragen € 25,- p.p.  Naast het feit dat je een inspirerende middag heeft, wordt een deel van de entree-fee gebruikt voor een goed doel.
Dit jaar is gekozen voor de Almeerse Theatergroep SubSub. De stichting heeft als doel jongeren te inspireren, hun zelfvertrouwen te vergroten en hen een duwtje in de goede richting te geven. Ze willen dit bereiken door middel van talentontwikkeling en theater. Zo speelt SubSub vanaf april de voorstelling Op Drift!, het stuk gaat over de ontwikkeling en keuzes van twee jonge ambitieuze vrouwen.
Laat je inspireren door krachtige vrouwen op Internationale Vrouwendag!
Aanmelden is niet meer mogelijk. Problemen? Mail dan naar info@flevolandsezakenvrouwen.nl