Wervelende clinic: denken in mogelijkheden

Wervelende clinic: denken in mogelijkheden

Samen met Entre Femmes en Vrouw en Zaken organiseren we een interactieve, inspirerende en humoristische avond op een prachtige locatie: Hilton Royal Parc Soestduinen.  In een wervelende clinic ervaar je wat omdenken te bieden heeft: innovatie, creativiteit en inspiratie. Deze avond wordt een ultieme mix van theater, cabaret en voordracht. Het is DE kans voor jou om kennis, informatie en contacten te delen met ca. 100 vrouwen uit drie netwerken!
Zeg daar maar eens ‘nee’ tegen…

Omdenken…

We zijn geneigd ja-maar tegen problemen te zeggen. Wat is het risico? Dat we een nieuw probleem met een oude manier van denken proberen op te lossen. Meestal wordt het er daardoor alleen maar erger op. ‘Vastdenken’ noemen ze dat; van een probleem een ramp maken.
Omdenken is de tegenhanger van vastdenken. Omdenken begint  met ja-en. Met omdenken probeer je het probleem niet weg te werken, maar zie je het als een nieuwe mogelijkheid.

Een toegangskaart kost € 35,00. Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers, de interactieve workshop en de hapjes tijdens het netwerken. Drankjes tijdens het netwerken komen voor eigen rekening. Aanvang van de avond is 19:30 uur.

Wil jij graag introducees meenemen? Dat kan, ook zij kunnen voor deze zelfde mooie toegangsprijs deze unieke avond beleven!Geef je snel op, want vol is echt vol!

Aanmelden is niet meer mogelijk. Het evenement is uitverkocht.

Praktische info

Aanvang: 19.30 uur,einde rond 22.30 uur

Locatie: Hilton Royal Parc Soestduinen. (Van Weerden Poelmanweg 4-6 te Soest)