Opnieuw een prijs voor DeVloer van netwerklid Anne Kien

Opnieuw een prijs voor DeVloer van netwerklid Anne Kien

Still going strong! deVLOER van onze eerste Flevolandse zakenvrouw van het Jaar categorie ZP Anne Kien scoort na zes(!) jaar nog steeds. Met een gemiddelde van 9,2 over 59 reviews staan ze (wederom) bovenaan bij de beste vergaderlocaties in categorie M (vergaderlocatie tot 100 personen) volgens MeetingReview.

Als netwerk zijn wij trots om deze zakenvrouw in het midden te hebben.

Onafhankelijke reviews

MeetingReview is een platform waar je informatie en reviews over vergaderlocaties kunt vinden. Meer dan 1.300 locaties zijn bij de portal aangesloten, de meeste daarvan hebben meerdere recensies. “Onafhankelijke reviews,” vertelt Robert Spakman, directeur van MeetingReview. “Dat maakt de kracht van ons platform.” Beoordeeld kan worden op het boekingsproces, de locatie, de zaal en de catering.

deVLOER geeft creativiteit de ruimte

deVLOER is gevestigd op de Creative Campus in Almere Buiten. De ruimte is gebouwd in de oude waterzuiveringsfabriek van Nivea en is nu een lichte, creatieve locatie waar behalve vergaderingen ook brainstormsessies, presentaties, trainingen en andere groepsbijeenkomsten plaatsvinden. Anne Kien werd in 2012 uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar en staat bekend om haar creativiteit en de manier waarop ze meedenkt met haar klanten.

Meer informatie: www.devloer.com 

Anne Kien is Flevolandse zakenvrouw 2012 categorie ZZP.

Het Netwerk feliciteert Anne Kien / deVloer van harte met deze prijs.