Dit zijn de Flevolandse Zakenvrouwen 2018

Dit zijn de Flevolandse Zakenvrouwen 2018

Foto: Jeanette Klarenbeek Fotografie

Wat een geweldige verkiezingsavond was het donderdag 21 juni jl. met zes powervrouwen op het podium!

Dit zijn de FLEVOLANDSE ZAKENVROUWEN VAN 2018

Sifra Douma en Debby Toorenaar mogen zich Flevolandse Zakenvrouw van 2018 noemen. Sandra Rossen is gekozen tot publiekslieveling.

Sifra Douma ontving de titel beste zakenvrouw in de categorie MKB. Sifra is eigenaar van Ukje.nl – een webwinkel in kinderstoelhoezen. ‘Een ondernemer pur sang die het lef heeft te investeren om te groeien en buitenlandse markten te veroveren’, aldus de jury. Dat Sifra een passie heeft voor groeien, blijkt wel uit haar lijfspreuk: ‘50% groeien, Go For It ladies!’

Debby Toorenaar van Media Missie nam vol ongeloof en emotie de titel voor de categorie ZP in ontvangst, ‘mensen gunnen je dus iets, dat doet me veel’ aldus Debby. De jury roemt het feit dat zij heel Flevoland op de kaart heeft gezet met haar promofilm, die volledig met sponsoring tot stand is gekomen.

Sandra Rossen van Dierenkliniek Almere Stad kon zich geen betere prijs wensen dan die van publiekslieveling: “Dit is mijn favoriete prijs. Ik hoop dat het publiek net zo genoten heeft als ik”.

Tijdens de finale kregen de zes genomineerde zakenvrouwen elk twee minuten het podium om jury en publiek te overtuigen van hun kwaliteiten. In totaal waren er voor de verkiezing 60 kandidaten voorgedragen. Op basis van interviews, bedrijfsbezoeken, boekenonderzoeken en presentaties werden de kandidaten beoordeeld.
Ruth Sedney, Corine van Zoelen en Jacqueline Riechelman waren de andere genomineerden.

Of je de titel nu wel of niet hebt: jullie voorgangers weten dat je nu een nieuw avontuur in gaat. Pak je kansen en geniet ervan!

DANK!

We danken de jury Gerrit Jan Gorter, Marijke Hoogwoud, Monique van de Wakker en Marion Wichard voor hun onvermoeibare inzet voor deze verkiezingen.

Alle lof aan de evenementencommissie Sabrina IJbema, Jolanda Heredia en Esther Demerteau voor het neerzetten van deze geweldige avond. En natuurlijk ons onvermoeibare bestuur Marga Janse, Maria van Wanrooij en Esther Demerteau. Marie Louise Grove voor de communicatie.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Jeanette Klarenbeek van Hartelief Fotografie.

De nog te publiceren video is van Tilly Scholtze van BusinessChannel One.