Genomineerden titel Flevolandse Zakenvrouw van het jaar 2019 bekend

Genomineerden titel Flevolandse Zakenvrouw van het jaar 2019 bekend

De genomineerden die de strijd aangaan voor de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019 zijn bekend. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen na een strenge selectie door een vakkundige jury.

Waar vorig jaar het animo van managers gering was, waren er deze keer voldoende reacties om de race ook voor deze groep weer uitdagend te maken. “Daar zijn we blij om”, aldus Marcia Richardson, kersverse voorzitter van het netwerk “Het lijkt wel of de dames juist in deze categorie het meeste last hebben van podium-angst om zichzelf, en daarmee ook haar team, in het zonnetje te zetten. De nominatie is juist bedoeld om vrouwen bewust te maken van hun kunnen. En vooral ook om die typisch vrouwelijke bescheidenheid waar zelfs succesvolle ondernemers nog last van hebben van zich af te schudden. Met de verkiezing geven we hen een podium. We zien dan ook dat de nominatie de vrouwen écht een boost geeft als het om hun bedrijf gaat”.

Wie niet gekozen wordt, is straks toch een flink ervaring rijker. Genomineerden krijgen een trainingsprogramma waarin zij leren pitchen en zich ook meer verdiepen in de toegevoegde waarde van hun bedrijf en hun ondernemerschap.

Strenge selectie
De selectie is streng; een deskundige jury beoordeelt op basis van diverse factoren zoals strategie, financiële positie en ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. De selectie wordt afgesloten met een pitch door genomineerden tijdens de feestelijke verkiezingsavond op 20 juni a.s.
Dan worden ook de winnaressen bekend gemaakt.

De genomineerden in de drie categorieën zijn:
Manager
Jolien Hoek, VMCA
Ria Soedhoe, ABN AMRO
Margret Huisman, Flevoziekenhuis

Zelfstandig Professional
Lenja Tol van Lenja’s Crêpes Corner
Priscilla Rijff, PrizDanz Studio
Sarita Langenhof, Newborn Spa

MKB
Liane Wolfert, Bureau LWPC
Mariam Talhaoui, Second Home Kinderopvang
Nasima el Bachiri-Ouamar, Bflex cleaning

De feestelijke verkiezingsavond is op donderdag 20 juni bij het Aviodrome in Lelystad.

Kaarten bestellen via de website is niet meer mogelijk. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, je kunt je kaart kopen en pinnen aan de zaal.