Genomineerden Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2017 bekend

Genomineerden Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2017 bekend

 

“Deze powervrouwen geven we graag een podium”

De namen van alle genomineerden die op 15 juni aanstaande meedingen naar de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2017 zijn bekend. Die dag reikt het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen in The Lux in Zeewolde de prijs uit voor drie categorieën en de publiekslieveling.

 
Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Deze powervrouwen geven we graag een podium. En dit jaar is ons feest op 15 juni in The Lux in Zeewolde, daar wil iedereen gewoon bij zijn!”

 

De genomineerden zijn bekend

De jury heeft na goed beraad gekozen om de volgende zakenvrouwen uit heel Flevoland te nomineren.

In de categorie MKB-ondernemer:

In de categorie Zelfstandig Professional:

In de categorie managers:

 

Aanmelden voor de Verkiezingsavond

Voor het eerst in de geschiedenis van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is de zaal uitverkocht! Op donderdag 15 juni a.s. zullen in The Lux in Zeewolde in een volgepakte zaal de winnaressen van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend worden gemaakt. Helaas zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar.

De organisatie zet de laatste puntjes op de i wat betreft de voorbereidingen van deze verkiezingsavond. Het belooft weer een bijzonder event te worden!

Voor een uitgebreide beschrijving van de bedrijfsactiviteiten van de dames: klik hier.