Internationale vrouwendag -save-the-date – Carwash

Internationale vrouwendag -save-the-date – Carwash

Op Internationale Vrouwendag, maandag 8 maart, kun jij óf om 18.00 uur óf om 19.00 uur  bij Loogman Carwash, Splijtbakweg 3 in Almere je auto een wasbeurt geven. Niet standaard maar in een volledig aangepaste Internationale Vrouwendag-sfeer. Het personeel van deze avond bestaat uit alleen maar dames en dragqueens. Bij ontvangst staat er een drankje voor je klaar en voor iedereen die in de auto zit (dus ook je kind(eren)).
De organisatie meldt dat het noodzakelijk is om met twee shifts te werken. Er zijn maximaal twintig auto’s welkom om 18.00 uur en maximaal twintig auto’s om 19.00 uur. Geef bij je aanmelding aan op welk tijdstip je wilt. Indien je geen opgave hiervan doet, word je willekeurig ingedeeld. Let op: VOL = VOL.

Als je in de shift van 18.00 uur zit, arriveer je tussen 17.45 en 17.55 uur. Vervolgens gaat iedereen door de wasstraat. Bij het uitkomen van de wasstraat word je opgevangen in de sfeervolle stofzuighal en krijg je een plek toebedeeld. Terwijl je wacht tot alle auto’s in de stofzuighal een plekje hebben gekregen, ontvangt iedereen in de auto een verrassing.
Om 18.30 uur openen de POWERVROUWEN van Loogman Carwash op een ludieke wijze een mini-optreden van ??????. Het mini-optreden duurt ca. twintig minuten. Vervolgens sluiten we deze Internationale Vrouwendag af en worden alle auto’s naar buiten begeleid. Na het ontvangen van een klein presentje is er een uitzwaai-moment door dragqueens.

Als je in de shift van 19.00 uur zit, arriveer je tussen 18.45 uur en 18.55 uur. Je krijgt dan hetzelfde programma als hierboven beschreven.

Geef je vandaag nog op. Vanwege de huidige coronaregels is inschrijven in elk geval nog t/m donderdag 4 maart 2021 mogelijk. We proberen of je ook nog vrijdag of zaterdag kunt inschrijven. Als dit kan, dan communiceren we dit via social media (LinkedIn/Facebook) en de website.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Let Op: Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het feit dat er foto’s
worden gemaakt voor promotionele activiteiten van de Flevolandse Zakenvrouwen en VAB. Deze foto’s worden gemaakt door een door de organisatie aangewezen fotograaf of fotografen. Als er een foto van je gemaakt is en je wilt niet dat deze foto online word gebruikt, dan kun je dit bij de betreffende fotograaf aangeven of vooraf bij aanmelden.