Introductie nieuw lid – Alice Kenter

Introductie nieuw lid – Alice Kenter

Elke maand introduceren wij graag een nieuw lid van ons netwerk aan de hand van drie vaste vragen. Deze maand laten wij je graag kennismaken met Alice Kenter.

Wat doe je?

Ik heb op de kop af 10 jaar een damesmodezaak in het centrum (Citymall) van Almere-Stad. Negen jaar heeft mijn winkel een locatie gehad op het Belfort en een jaar geleden zijn wij verhuisd naar een grotere en betere plek in de Schutterstraat. Onze winkel mag zich verheugen in een grote vaste klantenkring en richt zich op de vrouw tussen 30-80 jaar, die een zeer persoonlijk advies, een uitstekende service en kwalitatief hoogstaande kleding belangrijk vindt. Zelf ben ik opgeleid als kleurconsulent, stijladviseur en imago-stylist, waardoor ons advies aan onze klant zeer diep gaat. Mijn team van drie dames en ik proberen iedere klant mooier te maken dan zijzelf al is en haar uitstraling zo optimaal mogelijk tot haar recht te laten komen.

Waarom doe je wat je doet?

Ik doe wat ik doe, omdat ik een passie heb voor mooie kleding en mijn passie graag wil delen met mijn klanten. Vrouwen, zeker in Nederland, zijn vaak onzeker en bang om zichzelf te laten zien en wij proberen dit gedrag te doorbreken, omdat er voor elke vrouw zoveel meer te winnen is.

Wat is jouw tip aan de zakenvrouwen in het netwerk?

Mijn tip voor alle zakenvrouwen in het netwerk is: blijf altijd dicht bij jezelf; geloof in de door jou geformuleerde doelen en houd daar zoveel mogelijk aan vast ook als het op enig moment tegen zit.