Irma van der Weide – Saleskansen

Irma van der Weide – Saleskansen

Saleskansen: ik zie ze altijd en overal. Ik doe niets liever dan anderen helpen die van hen te ontdekken, zodat ze makkelijker bij potentiële nieuwe klanten aan tafel komen.

Mijn naam is Irma van der Weide. Met 6 jaar Sales Binnendienst en 17 jaar Business Development ervaring, heb ik het verkooplandschap van dichtbij zien veranderen. Jarenlang deed ik koude acquisitie, terwijl ik ondertussen steeds beter ontdekte hoe je saleskansen op een andere manier pakt. Deze ervaring zet ik graag in om anderen te helpen, als sparringpartner op het gebied van acquisitie en online zichtbaarheid.

Sinds 2010 woon ik met veel plezier in Almere Buiten. Sinds 2012 zijn mijn (Britse) vriend Gerard en ik actieve leden van International Almere, een vereniging gericht op ‘Connecting and building social networks for expats, migrants and internationally-minded locals in and around Almere’. Samen hebben wij ons ook lange tijd ingezet voor Stichting FARE Almere, een lokale stichting die mensen die op of onder de armoedegrens leven ondersteunt.

Nadat ik in 2018 als ZZP’er aan de slag ging, ben ik in 2019 lid geworden van Vereniging Flevolandse Zakenvrouwen. Sinds 2020 draag ik als vrijwilliger mijn steentje bij aan het netwerk als lid van de communicatiecommissie.

Online ben ik zeer actief op Facebook en LinkedIn, zoek mij daar gerust op. Mijn website is https://www.saleskansen.nl/