Kick-off Verkiezingen

Kick-off Verkiezingen

Nog even en dan is het zover, de kick off voor de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019.

Ook als je niet zoveel om de verkiezingen geeft is dit toch een super-event waar je veel zakenvrouwen kunt ontmoeten. Het wordt ook interessant, want we nemen een kijkje in het reilen en zeilen van een webwinkel, wie wil dat niet?

We zijn dit jaar te gast bij Ukje.nl in Lelystad. Dit is het bedrijf van Sifra Douma, de winnares van de verkiezingen 2018. Zij zal ons een inkijkje geven in haar bedrijf en tevens vertellen over hoe het allemaal tot stand is gekomen.

Lekker eten en drinken

Goed nieuws, we hebben dezelfde cateraar als vorig jaar weten te strikken! De vrouwen die vorig jaar op de kick-off zijn geweest, weten hoe heerlijk alle hapjes en gerechtjes waren. Bovendien hebben wij na dit heerlijke en uitgebreide buffet als klap op de vuurpijl vers bereide crêpes door Lenja’s Crêpe Corner. Die moet je proeven!

Om dit alles tot in de puntjes te kunnen regelen horen we graag of je erbij bent.

De aanmelding via de site is gesloten.  Voor de organisatie is het vervelend dat je op het laatste moment je komst bevestigd. Wil je toch nog komen? Neem dan contact op met onze organisatie op 06 -55 93 33 94.

Praktische info 

Wanneer:
Donderdag 24 januari 2019

Waar:
Ukje.nl | Apolloweg 2J | 8239 DA Lelystad.

Hoe laat:
Van 18:00 uur tot 21:00 uur

Kosten:
Leden – 27,50 euro | Introducees – 37,50 euro