Kickoff verkiezingen

Kickoff verkiezingen

Jolanda, Ellen, Ria

Feestelijke Kick-off Verkiezingen bij BrasseRia in Dronten:

Ken jij of bén jij die Zakenvrouw van het Jaar?

Kom jij ook naar de kick-off van de verkiezingen op donderdagmiddag 28 januari bij BrasseRia in Dronten? Onze evenementencommissie heeft een mooi programma samengesteld met de eigenaresse en tevens Zakenvrouw van het Jaar 2015 Ria Dekker. We trappen gezamenlijk om stipt 17.00 uur af en krijgen een smakelijke verrassingsmaaltijd voorgeschoteld.

De kosten

De kosten voor deze gezellige, smaakvolle avond – waarin we alle ins en outs vertellen over hoe jij mee kunt doen aan de verkiezingen op 16 juni en méér –  bedragen voor leden all-in € 27,50 en voor introducees € 40,00. Wil jij dit jaar jezelf of jouw bedrijf goed online en offline profileren en heb jij een goed verhaal? Doe jij of doet je vrouwelijke collega graag een gooi naar de felbegeerde titel Zakenvrouw van het Jaar 2016? Kom dan naar deze kick-off. Wil je graag netwerken en met nieuwe zakenvrouwen uit Flevoland kennismaken? Dan is dit jouw avond!

Meld je daarom hier aan als je lid bent!

Niet leden kunnen zich hier aanmelden.

Je kunt nu alvast nadenken wie jij wil nomineren voor de diverse categorieën. Probeer ook alvast het e-mailadres van jouw genomineerde te achterhalen, dit is voor de organisatie heel handig.

Ilse Ruijters (Zakenvrouw van het Jaar – publieksprijs) en Ellen van Poorten (Zakenvrouw 2015, categorie manager) vertellen over hun beleving van afgelopen jaar.