Louise Voermans – HRMeesters

Louise Voermans – HRMeesters

HRMeesters ondersteunt en begeleidt bedrijven en organisaties bij personeels- en organisatievraagstukken. Samen met andere HR professionals zet ik in op optimale bedrijfsvoering. Op interim of op detacheringsbasis.

Bedrijfsgroei en organisatieveranderingen leveren nieuwe vraagstukken op. De optimale organisatiestructuur, leiderschap, anticiperen op wet- en regelgeving, inrichten van uw personeelszaken en motiveren van medewerkers zijn kwesties die u aardig bezig kunnen houden. HRMeesters ondersteunt en begeleidt u bij het oplossen van deze vraagstukken. Wij verbinden de zakelijke aspecten met de menselijke kant van human resources zodat uw bedrijfsvoering soepel verloopt. Dat doen we door instrumenten te bieden, maar vooral door mee te denken in de richting waar u heen wilt met uw bedrijf. We helpen u uw HR vorm te geven, zowel op operationeel als op strategisch niveau.

Met 30 jaar ervaring in het HR vak heb ik heel veel bedrijven en organisaties leren kennen. Daardoor weet ik wat wèl en wat niet werkt. En de verandering te realiseren als iets niet werkt.
Ik zie hoe bedrijven zoeken naar een oplossing voor hun organisatie- en medewerkersvraagstukken. En dat ook nog in een tijd dat goede medewerkers schaars worden en kiezen voor andere banen. Wat als we deze bedrijven met nieuwe inzichten verder kunnen helpen?
Zo ontstond HRMeesters. Met HRMeesters dragen wij bij aan mensgerichte oplossingen die goed werken voor de bedrijfsvoering.