Marian van de Berg – Marian van de Berg – Coach

Marian van de Berg – Marian van de Berg – Coach

Misschien ken je ze wel, die mensen met een drukke baan, een gezin en een vol sociaal leven. Ze lijken er alles uit te halen wat erin zit. Maar stiekem is het soms best veel, voelen ze de druk om te blijven presenteren op het werk en thuis ook nog een leuke partner of ouder te zijn. Zeker in deze tijd zullen er meer vragen naar boven zijn gekomen om helder te krijgen wat je vind van je leven.

In mijn bedrijf coach ik deze professionals om weer vol energie in hun werk te staan, beter te presenteren en gelukkiger te zijn in het leven.

Omdat ik zelf ook zo in het leven sta heb ik ervaren hoe het voelt om hieraan te werken en het resultaat te zien. En dan ben je natuurlijk nog niet klaar, maar als je merkt dat een stapje vooruit en reflecteren je wat oplevert, dan wil je ook wel werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik ben dus heel blij dat ik de stap gezet heb om als  NOBCO-gecertificeerd coach een eigen bedrijf op te zetten!

Een beetje privé over mij:

Ik woon nu een klein jaar in Amersfoort en hiervoor 30 jaar in Almere gewoond. Op 2 jaar Amerika na, waar ik als expat heb gewoond. Almere zit dus in mij en mede daarom werk ik in een breed gebied. Ik zit niet aan Amersfoort vast, juist niet. Wil mij graag op vele plekken in kunnen zetten. Daarnaast ben ik moeder van drie uitwonende (en deels studerende) kinderen en breng ook graag tijd met hen door als ook met mijn vriend die helaas (nog) niet in Amersfoort woont.

Wil je meer weten over mijn bedrijf dan nodig ik je uit om te kijken op www.marianvandeberg.nl