Michelle Rutten – Mayim Werkbureau

Michelle Rutten – Mayim Werkbureau

Je hebt een beperking en je wil aan het werk. Je bent er helemaal klaar voor of hebt net dat steuntje in de rug nodig. Michelle Rutten wil je hierbij graag helpen. Zij werkt met haar hart voor mensen die opnieuw het arbeidsproces in willen, mensen met met ‘haakjes en oogjes’ en mensen met een beperking. En dat zijn veel werkgevers nog niet gewend. Beperking vinden we eigenlijk een vervelend woord, omdat we kijken naar je mogelijkheden. En of je nu een lichte of zware beperking hebt, verstandelijk, lichamelijk, zintuiglijk of geestelijk, het maakt haar niets uit.

Michelle neemt je wens om te werken uitermate serieus. En anders dan bij een ‘arbeidsbureau of uitzendbureau’ neemt zij de tijd om een fijne baan voor je te regelen of als dat nog niet mogelijk is een stage of iets anders als opstap naar betaald werk.

Mayim Werkbureau is vijftien jaar geleden opgezet door Michelle Rutten, moeder van een gehandicapte dochter. Ze heet Mayim, is nu twintig jaar en werkt nu o.m. bij Almere Jungle, in haar rolstoel.