Monique Ballering van der Laan – Recht door zee casemanagement

Monique Ballering van der Laan – Recht door zee casemanagement

Ziekteverzuim is een cadeautje voor grote organisaties. Aldus Monique Ballering van der Laan van  Recht door Zee Casemanagement. Bent je benieuwd naar hun visie en wilje  tips hoe je  ziekteverzuim kunt voorkomen en de inzetbaarheid van uw medewerkers kunt vergroten? Neem dan contact met haar op.

Onderzoek heeft aangetoond, dat tachtig procent  van het ziekteverzuim geen medische oorzaak heeft. Ondernemingen leveren graag het beste product of dienst aan hun klant. De mensen die er werken delen deze visie. Het komt voor dat werknemers deze missie uit het oog verliezen. In sommige gevallen staan dan de werkgevers en medewerkers lijnrecht tegenover elkaar staan. Medewerkers zien dan geen andere uitweg dan zich “ziek” te melden. Recht door zee Casemanagement is  van mening dat bij veel organisaties deze oorzaak van ziekteverzuim voorkomen kan worden. Gewoon door zonder omwegen met elkaar te blijven praten: recht door zee.

De casemanagers van Recht door Zee Casemanagement, zijn in het bezit van een specialistische opleiding en ruime ervaring op het gebied van inzetbaarheid in uiteenlopende sectoren. Op basis van waarbij de behoefte van de klant centraal staat adviseert Monique en haar medewerkers de klant optimaal.