top of page
White Structure

Nieuws

Reserveer nu je plek voor de

verkiezingsavond!

 

8 maart 2024
Internationale Vrouwendag 2024

Het programma van ons evenement “Voed je geest, bouw je netwerk & smul van inspiratie”

op 18 juni is bekend.

 

Deze keer hebben we maar liefst drie interessante workshops waaruit je kunt kiezen:

 

1. Workshop Yoga met Sandra Reina Schaap - Laat je meenemen in een ontspannende en inspirerende yogasessie, perfect om even tot jezelf te komen en nieuwe energie op te doen.

2. Workshop Kickboksen met Irina de Graaf - Ontdek de kracht en technieken van kickboksen tijdens deze dynamische workshop. Een unieke manier om je zelfvertrouwen te vergroten, strategie te bepalen en je grenzen te verleggen.

3. Workshop Ademhaling met Nadine de Ruiter - Nadine zal ons meenemen op een reis door de wereld van ademhalingstechnieken. Leer hoe je door bewuste ademhaling meer rust, inzicht en balans in je leven kunt creëren.

 

Het evenement zal plaatsvinden bij onze Flevolandse Zakenvrouw Nicole Smits van Fruithal Smits in Zeewolde. We zijn enorm verheugd dat we deze bijeenkomst in haar boomgaard mogen houden en kunnen niet wachten om jullie dit prachtige stukje Flevoland te laten zien. Na deze boeiende workshops is het tijd om te genieten van een Taco-Tastic diner van onze genomineerde Rabia Kribbe van Deli Nomads. Deze zal ook halal, vega en vegan beschikbaar zijn. 

 

Vervolgens worden de genomineerden voorgesteld en zal in het avondprogramma, onder het genot van een hapje en een drankje, een speeddate plaats vinden onder begeleiding van Suzanne Gorter en Chantal Visser vanuit de evenementencommissie. Een uitgelezen kans om te connecten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

 

Geef je op voor 2 van de 3 workshops. Vermeld je keuze voor workshop 1, 2 of 3 bij aantekening toevoegen als je via de webshop je plekje reserveert. Mis deze inspirerende en verbindende bijeenkomst niet!

 

Hapjes en drankjes zijn inbegrepen, alleen voor het Taco-Tastic diner vragen wij bijdrage van € 20,- Let goed op welk plekje je reserveert. Je kan het hele programma aansluiten of alleen het avondprogramma met en zonder diner. Vermeld dit ook graag bij aantekening toevoegen of je er bent in het dag of avondprogramma. 

 

https://www.flevolandsezakenvrouwen.nl/webshop

FZV 18 juni - leden.png

5 februari 2024
Feminces, financieel ondernemen met impact

Voordracht verkiezing 2024

9 juni 2023
Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2023

24 juni 2022
Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2022

bottom of page