Netwerklid wint Award Landelijke Creativiteit Award

Netwerklid wint Award Landelijke Creativiteit Award

Maandag 11 janaurelia ebbe foto twitteruari 2016 vond in het fascinerende Corpus Congress Centre de feestelijke Award Uitreiking van de Verkiezing van de Leukste Ondernemer plaats. Een verkiezing waarbij 15.000 mensen hebben gestemd en waarvoor 3500 ondernemers genomineerd waren. En het was een groot succes!

Creatiefste Ondernemer
Tijdens de Award Uitreiking, gepresenteerd door ex-Miss Universe Kim Kötter, werden alle gemeentewinnaars gehuldigd. En werd bekend wie de nummers 1, 2 en 3 van de provincie zijn geworden. Tevens werd de Leukste Ondernemer van Nederland bekend gemaakt. Als kers op de taart werd de Landelijke Creativiteit Award uitgereikt. Deze ging naar de Almeerse Aurelia Ebbe.

Een creatief jaar
Een prijs die haar past, aangezien zij dagelijks druk bezig is in haar creatieve ontwerpstudio in Almere. Met Designlabel ‘La Aurelia’ heeft zij in het najaar van 2015 haar 1e premium behangcollectie op de VT Wonen & Design Beurs gelanceerd. Bijzondere muurvoorstellingen, inmiddels verkrijgbaar in acht winkels. Zij ervaart het dan ook als zeer bijzonder om het jaar 2016 te beginnen met het in ontvangst nemen van deze toepasselijke Landelijke Creativiteit Award. Aurelia heeft hierdoor nog meer inspiratie gekregen om nieuwe creaties te maken en te presenteren, hou deze Almeerse Designer dus in de gaten!

Almere op de kaart!
Almere is goed op de kaart gezet tijdens de Verkiezing van de Leukste Ondernemer. Ook Marije Magito van Jonge Kind Centrum viel in de prijzen. Zij werd winnaar van de gemeente Almere en ook nog eens tweede van de provincie Flevoland!

De verkiezing werd mede mogelijk gemaakt door Z24, OndernemersUnited en MisterBrightLight. De organisatie lag in handen van Vote Company, zij hebben onlangs ook de succesvolle Musical Awards georganiseerd. Via de verkiezing werd geld ingezameld voor KiKa.