Nieuw lid Brigitte Hulscher stelt zich voor

Nieuw lid Brigitte Hulscher stelt zich voor

Wat doe je?

Naast mijn nu nog vaste baan in Utrecht van 32 uur (en binnenkort minder) bouw ik aan mijn eigen bedrijf Hulscher Change Management als Life Coach & Change Consultant (business & personal). Tussen eind 2013 en september 2017 heb ik mede door het volgen en afronden van een master studiemanagement van cultuur en verandering met specialisatie leiderschap weinig effort kunnen steken in het opbouwen van mijn eigen bureau. Ik was toen ook programmamanager smart cities en heb me verdiept in de ontwikkeling van smart cities en de randvoorwaarden die overheden moeten scheppen om deze te kunnen realiseren. Ik geloof net als Stephen Covey, dat leiderschap (persoonlijk leiderschap) voor iedereen die in zijn/haar kracht wil staan, veerkrachtig en zelfbewust wil zijn, effectief doelen wil behalen op elk levensgebied, van belang is. Ik heb zelf al in 2006 de voordelen ervaren van persoonlijk leiderschap ontwikkeling, doorbreken van belemmerende overtuigingen en weten wie je bent en wat je wilt. Op basis van mijn kennis en ervaring in coaching en training geven heb ik een eigen persoonlijk leiderschap trainingsprogramma ontwikkeld. Al tien jaar met succes toegepast bij de opleiding voor brandweerofficieren van de brandweeracademie. Nu toegankelijk en bereikbaar voor iedereen. Het beste van de verschillende ‘goeroes’ benut, met speciaal aandacht voor doorbreken van negatieve gedachten, emoties en niet helpende gewoontes en managen van je monkey mind. Ik geef workshops, lezingen, training en change programma’s.

Waarom doe je wat je doet?

Mijn kennis en ervaring, wat mij in mijn leven geholpen heeft, wil ik niet voor mezelf houden. Ik geloof dat ik vooral veel vrouwen inzicht kan geven in wat hen belemmert om werkelijk door te breken naar de top en/of te doen wat bij hen past en voldoening geeft. Ik vind het van belang dat vrouwen economisch zelfstandig zijn en ontdekken waar hun kracht en talent zit en dit benutten.

Wat is jouw tip aan de zakenvrouwen in het netwerk?

Kies bewust voor je eigen koers, benut je vermogens, weet wie je bent, wat je kunt en wilt en houd regie over je eigen leven en wees een voorbeeld leider voor anderen. Te beginnen in je eigen gezin. (En…manage je monkeymind.)

Hoe ben je aan ons netwerk gekomen?

Ik ben eerder lid geweest. Toen een tijd niet omdat ik niet in Almere werkte en weinig aan mijn bedrijf en aan netwerken deed. Nu weer volop aan de gang.