Nieuw lid Corine van Zoelen stelt zich voor

Nieuw lid Corine van Zoelen stelt zich voor

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen stelt elk nieuw lid een aantal vragen. Genomineerd Zakenvrouw 2018 categorie zelfstandig professional is onlangs lid bij onze vereniging aangesloten. Lees verder voor een nadere kennismaking met haar.
Wat doe je? 
Ik ben eigenaresse van de Yogaboerderij in Lelystad waar diverse yogalessen gegeven worden door mezelf en andere yogadocenten. Ik geef ook online yogalessen aan yogaleerlingen in Europa en begeleid yogadocenten in het bouwen aan hun bedrijf als zelfstandige yogadocent of hun studio als yoga business coach.
Waarom doe je wat je doet?
Ik vind het belangrijk dat vrouwen die al alle ballen hoog moeten houden rust ervaren. Dit geef ik in mijn studio en aan mijn leerlingen online. Iedere leerling vindt zijn eigen leraar en er zijn veel vormen van yoga en yoga-docenten, Deze docenten zijn vaak te bescheiden en ik wil ze van bescheidenheid naar zichtbaarheid brengen. Ze zijn dit verplicht aan hun toekomstige leerlingen want als ze zichzelf niet laten zien weten zij niet dat ze er zijn.  Ik leer ze alles over zichtbaarheid , social media, marketing en strategie
Wat is jouw tip aan de zakenvrouwen in het netwerk?
Laat jezelf zien.
Hoe ben je aan ons netwerk gekomen?
Ik volg jullie al langer en wilde steeds een keer komen met een collega-ondernemer, maar of zij kon niet of ik niet en vond het wel spannend om alleen een nieuw netwerk in te stappen. Het kwam er dus steeds niet van, bij de eerste dag van de fotoshoot vond ik het heel gezellig en voelde een kik met de dames en besloot eigenlijk direct dat ik erbij wilde.