Nieuw lid Damaira Anijs stelt zich voor

Nieuw lid Damaira Anijs stelt zich voor

Wat doe je?

Als partner bij DNA FINANCIAL & TAX SERVICES,  heb ik als fiscaal jurist de verantwoordelijkheid voor de  fiscaal adviespraktijk, en help ik ondernemers en MKB-bedrijven in o.a. de creatieve sector.

In de afgelopen 12 jaar heb ik de kans gehad om met veel van de meest creatieve ondernemers op nationaal en internationaal niveau te werken, waaronder artiesten, kunstenaars en modellen, maar ook bedrijven zoals Shell, Forbes en Elite.

Naast het werk voor mijn bedrijf (DNA Finance & Tax services) lever ik ook een bijdrage aan verschillende goede doelen. Dit doe ik o.a. via het Sikkelcelfonds, stichting WAHP en als toezichthouder bij de Theater Utrecht en Hostel WOW Amsterdam. Tevens ben ik ook de huisfiscalist van Radio 1. Waar ik vele tips heb gedeeld met ondernemers over hoe je geld kan besparen en je winst kan optimaliseren!

Waarom doe je wat je doet?

Wel, ik heb een groot netwerk in de creatieve sector en hielp hen vaak met fiscale vraagstukken naast het werk bij mijn werkgever waar ik destijds als internationaal fiscaal jurist werkzaam was. Echter, werd ik op een dag benaderd door het management van Doutzen Kroes om de fiscale problematiek die zich voordeed bij de modellen voor de opdrachten in Frankrijk onder de loep te nemen. Voorkoming van dubbele belasting en werknemers status speelde er toen. De opdrachten namen toe en realiseerde me toen dat er een enorm veel ondernemers niet genieten van de fiscale voordelen die er voor hen beschikbaar zijn! De reden waarom ik wat ik doe is om ondernemers kennis bij te brengen, zodat elke ondernemer of dat een ZZP is of een MKB bedrijf, weloverwogen beslissingen kunnen nemen inzake hun onderneming en VOORAL kunnen genieten van de fiscale voordelen die er voor hen zijn. 

Wat is jouw tip aan de zakenvrouwen in het netwerk?

Blijf vooral doen wat je leuk vindt om te doen, help een ander waar je kan helpen om hen dichterbij hun doel te brengen.

Hoe ben je aan ons netwerk gekomen?

Deelname aan de online welkomstbijeenkomst van het ondernemersloket