Nieuw lid Irene Miltenburg stelt zich voor

Nieuw lid Irene Miltenburg stelt zich voor

Mijn naam is Irene Miltenburg, ervaren personal coach, re-integratie- en loopbaanadviseur en ondernemer van het bedrijf BuitenVitaal. Tevens winnaar van de ‘Groene Pluim’ provincie Flevoland en genomineerd voor Talent van jaar 2018 door het bedrijfsleven van Dronten. Het bedrijf BuitenVitaal zorgt voor beweging en vitaliteit met hulp van de groene omgeving in een medisch behandeltraject en/of re-integratieproces. We nemen mensen mee naar buiten en gaan met ze bewegen d.m.v. werken in de natuur, fietsen en wandelen gecombineerd met ervaringsleren, lifestyle –en loopbaancoaching. Door mensen te laten bewegen in de natuur gaan ze zich beter ontspannen, de stress gaat omlaag, de concentratie verbetert en door dit alles worden ze vatbaarder voor coaching en behandeling. Daardoor gaan mensen pas écht aan de gang met persoonlijke veranderingen die nodig zijn om duurzaam te herstellen en terug te keren naar werk vanuit een periode van ziekte.

Waarom doe je wat je doet? 

Ik geloof in de kracht van ‘natuurlijk activering’ zonder zweverig gedoe. Natuur is een effectief bewezen instrument voor gezondheidsbevordering, preventie en behandeling. Natuur zorgt voor herstel van stress, nodigt uit tot zelfreflectie, zet aan tot bewegen en zorgt voor sociale contacten. Door het leggen van constructieve verbindingen tussen natuur, zorg en werk helpen wij mee met het verder verbeteren van medische behandelingen en re-integratieprocessen voor mensen met psychische problemen. Tegelijkertijd beheren en beschermen we onze groene leefomgeving én dragen wij een steentje bij in het doorbreken van het stigma rondom psychische problematiek in onze leef- en werkomgeving.

Actieve zorg voor mens, natuur en maatschappij!

Wat is jouw tip aan de zakenvrouwen in het netwerk? 

Zoek gelijkgestemden om je heen die ook geloven in jouw verhaal en bouw met hen verder.

Hoe ben je aan ons netwerk gekomen?

Al een keer ieder lid geweest, toen geen tijd om te netwerken. Deze ruimte is er nu wel. Daarnaast heb ik gemerkt dat ik behoefte hebt aan meer contact met zakenvrouwen.