Nieuw lid Irma van der Weide stelt zich voor

Nieuw lid Irma van der Weide stelt zich voor

Irma van der Weide Virtual Sales Support

Irma van der Weide Virtual Sales Support
www.virtualsalessupport.nlWat doe je? 

Wat doe je?

Ik help ondernemers die focussen op zakelijke dienstverlening door verkopen gemakkelijker voor ze te maken. Ik initieer zakelijke relaties, faciliteer introducties en help ze bij het managen van deze relaties.

Als ondernemer, is het proces van het organiseren van afspraken met prospects en klanten en het onderhouden van je zakelijke relaties vaak tijdrovend. Meestal wordt het iets dat je er ‘bij doet’ op het moment dat je net even tijd hebt. Mijn focus ligt op het overnemen van deze taken voor jou, zodat jij je kan richten op het daadwerkelijke face-to-face contact met je prospects en klanten. Momenteel bied ik als nieuwe dienst Business Development Coaching aan, waar ik ondernemers coach op het gebied van zakelijk relatiebeheer en B2B acquisitie.

Door mijn Bachelor Commerciële Economie en Master Bedrijfskunde, in combinatie met meer dan 20 jaar ervaring in Sales Support en Business Development, ben ik de perfecte sparringpartner voor ambitieuze ondernemers in de zakelijke dienstverlening op het gebied van Business Development & Sales Support.

Ik werk samen met ambitieuze ondernemers, actief in de zakelijke dienstverlening, in de Benelux en bied mijn diensten aan in het Nederlands en Engels.

Waarom doe je wat je doet?

Langdurige, waardevolle, zakelijke relaties opbouwen is zó ontzettend belangrijk. Dat begint met het initiëren van deze relaties, dus tijd maken voor acquisitie en relatiebeheer om zodoende je netwerk uit te breiden en nieuwe klanten te vinden. Veel ondernemers worstelen met het begin van dit proces, gewoonweg omdat ze het niet zo leuk vinden en/of er geen tijd voor vinden (of maken). Ik wil mijn ervaring op dit gebied graag aanwenden om hen hierin te ondersteunen en coachen om de worsteling weg te nemen en verkopen uiteindelijk makkelijker voor ze te maken.

Wat is jouw tip aan de zakenvrouwen in het netwerk?

Heb jij zakelijke relaties in je netwerk die je uit het oog verloren bent waar je graag weer mee in contact komt, maar waar je schroom voelt om dit contact op te pakken? Laat die schroom varen, de betreffende relaties denken mogelijk precies hetzelfde als het gaat over contact opnemen met jou. Doorbreek die status quo en neem gewoon contact op. Wie weet wat voor moois hier uit kan komen.

Hoe ben je aan ons netwerk gekomen?

Ik heb jullie vorig jaar online gevonden en was aanwezig op de Eindejaarsborrel in december, waar ik met velen van jullie mooie gesprekken had. Naar aanleiding hiervan heb ik mij aangemeld als lid.