Pak je positie – 12,5 jaar Flevolandse Zakenvrouwen – 11 september 2020

Pak je positie – 12,5 jaar Flevolandse Zakenvrouwen – 11 september 2020

In september van dit jaar bestaan wij 12,5 jaar. Wij vieren dit met jullie tijdens een inspirerende avond met gastsprekers die ingaan op persoonlijk leiderschap en hoe jij jouw positie pakt door het inzetten van je unieke talenten en passies.

Ben jij erbij?

Het programma:

We starten de avond om 18:30 uur met onze Algemene Ledenvergadering (ALV), gevolgd door een inloop voor de overige gasten vanaf 19:00 uur. De avond sluiten we om 23:00 uur af.

 

We worden op een unieke manier door Priscilla Rijff van Priz Dansstudio in beweging gezet. Na de kennissessie ‘pak je positie’, wordt het ook een feestje met een discobingo van de beste DJ van Almere, DJ Kai.

Onze gastsprekers zijn Annemarie Jorritsma en Eva Brouwer, beiden op en top zakenvrouwen.

Annemarie bekleedt een groot aantal bestuurlijke functies en is al jaren als politica actief. Zo was ze de eerste vrouwelijke vicepremier van Nederland, was ze twee keer minister, is ze o.a. Voorzitter Jury Zakenvrouwen van het jaar, Voorzitter van de VVD Fractie in de Eerste Kamer en was ze van 2003- 2015 Burgemeester van Almere.

Ze gaat in op leiderschapskwaliteiten en hoe jij je positie pakt in bestuurlijke functies en de politiek. Vanuit haar ervaring deelt ze met ons wat zij belangrijk vindt voor vrouwen die een toppositie willen bereiken.

Eva van Pak je Podium is spreker, presentatiecoach en schrijver. Haar motto is: ‘Wees geen struisvogel, maar een flamingo! Haal je kop uit het zand en steek je kleurrijke nek uit. Vertel je boodschap, sta op als expert en schuw het beeld niet. Misschien ben je nog niet zichtbaar, omdat je het spannend vindt. Of durf je het wel, maar weet je niet hoe. En als je eenmaal in beeld bent, hoe krijg je dan verbinding met je publiek?

In haar interactieve talk ‘Verbinden in beeld. Hoe doe je dat?’ deelt Eva haar geheim en laat ze natuurlijk JOU het podium pakken!

Jolanda Wicherson, die gastspreker zou zijn, is door de griep geveld. Wij wensen haar beterschap en zijn verheugd dat Eva Brouwer komt spreken.

Locatie:

Kip & Ei Dubbel-Op, Kemphaanpad 8, 1358 AC Almere.

De ruimte voor het evenement staat in verbinding met de buitenlucht* en is geheel volgens de

corona-maatregelen ingericht.

*Het kan fris zijn, hou hiermee rekening. Kleed je bij slecht weer warm aan.

Kosten deelname:

  • Gratis voor leden
  • €25 voor niet-leden/introducees

Aanmelden:

Van te voren aanmelden is voor iedereen verplicht.

Door een technische storing is het niet mogelijk te bestellen via de website. Belangstellenden kunnen bellen met 06 -51 84 41 46.

Let Op: Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het feit dat er foto’s
worden gemaakt voor promotionele activiteiten van de Flevolandse Zakenvrouwen. Deze foto’s worden gemaakt door een door de vereniging aangewezen fotograaf of fotografen. Als er een foto van je gemaakt is en je wilt
niet dat deze foto online word gebruikt, dan kun je dit bij de betreffende fotograaf aangeven of vooraf bij aanmelden.