Rianne Jacobs – Schouten – dTLS. Online Marketing

Rianne Jacobs – Schouten – dTLS. Online Marketing

Wil je het beheer van Google Ads uitbesteden en ben je hiervoor op zoek naar een goed bureau? Lukt het je maar niet om goede resultaten met Google Ads te behalen? Heb je zelf eigenlijk geen tijd om je campagnes te managen en verdwaal je in alle opties die Google je biedt? Of ben je eigenlijk niet zo tevreden over het huidige bureau waar je Google Ads hebt ondergebracht?

Herken je je in bovenstaande omschrijving? Dan zit je bij Rianne Jacobs  Schouten van dTLS. (spreek uit als het Engelse ‘details’) goed. Haar online marketingbureau is volledig gespecialiseerd in Google Ads. Ze doet niet anders!

 


In een wereld vol blabla en guru’s, kenmerkt dTLS. zich juist door nuchterheid. Wijdt het maar aan haar Flevolandse roots. Zij noemt het ook wel poldermentaliteit: geen marketing-blabla, maar meters maken. Oog voor details en een enorme liefde voor het vak. Ze waait niet met alle winden mee, maar staat natuurlijk wel open voor nieuwe online ontwikkelingen.

Kennis maken met Rianne en/of dTLS? Ga vooral eens op de koffie in Dronten. Ze vindt het leuk om je over haar werk te vertellen en mee te denken over jouw uitdagingen!