Sandra Rossen – Dierenkliniek Almere Stad

Sandra Rossen – Dierenkliniek Almere Stad

Sandra van Rossen is  dierenarts en praktijkeigenaresse van Dierenkliniek Almere-Stad.

Acht jaar geleden heeft zij haar dierenkliniek opgericht in de Noorderplassen-West. Haar visie is een goede kwaliteit van preventieve en curatieve diergezondheidszorg. Inmiddels is zij bedrijfstechisch in dezelfde wijk verhuisd naar een groter pand met nog meer mogelijkheden.

Dierenkliniek Almere-Stad vindt het belangrijk dat er ruim de tijd genomen wordt om een dier te onderzoeken en om de eigenaar uit te leggen wat er aan de hand is en wat de kosten van de behandeltrajecten zijn. Daarom duurt een dagconsult bij ons soms wel dertig minuten, zodat we vaak direct verder onderzoek kunnen doen. Ook het gezond houden van een dier staat bij ons hoog in het vaandel. Zij richten zich op gezonde voeding, gebitsverzorging en ondersteuning van ouder wordende dieren of dieren met overgewicht. Zo hebben wzj ook puppy consulten van slechts 7,50 euro om nieuwe baasjes te informeren over de opvoeding van hun nieuwe aanwinst.

Sandra is trots op haar team dat vol passie werkt en net zo gek met dieren is als zijzelf. In 2018 heeft zij  de publieksprijs gewonnen bij de verkiezingen van Flevolandse Zakenvrouwen 2018. In de toekomst hoopt zij nog heel veel voor dieren, en voor hun baasjes te kunnen betekenen.

Op onze Facebookpagina Dierenkliniek Almere-Stad laat zij regelmatig zien wat er achter de schermen gebeurt.

Op instagram is zij te volgen via Sandra_de_dierenarts.

Sandra was op 25 mei 2020 in het Horizon webinar over digitale marketing. Je kunt het webinar hier terugkijken.