Tilly Scholtze – VPromotions

Tilly Scholtze – VPromotions

Online zichtbaarheid is van levensbelang voor elke onderneming die toekomstbestendig wil zijn. Vpromotions van Hans en Tilly Scholtze ondersteunt bedrijven door hen authentiek in beeld te brengen zodat zij opvallen door zichzelf te zijn. U kunt bij ons terecht voor professionele videoproducties, videomarketing en het uitwerken van een social mediastrategie.
Ondernemers die duurzaam en sociaal ondernemen kunnen hun verhaal op Business Channel One, kortweg BC1® laten plaatsen. Business Channel One is een label van VPromotions. BC1® biedt een platform aan ondernemers die willen samenwerken met andere duurzame bedrijven en die hun verantwoording nemen als het om maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat. Deze bedrijven, die hun focus hebben op groei en de toekomst, behoren beter zichtbaar te zijn. Dit zorgt voor een beter bedrijfsimago, waardoor sneller wordt samengewerkt in de keten en voorkeur wordt gecreëerd bij interessante afnemers.
De missie van BC1® is bedrijven bij elkaar brengen die gezamenlijk een vuist maken en zichzelf willen presenteren als duurzaam en maatschappelijk verantwoord bedrijf.
VPromotions heeft een heldere persoonlijke werkwijze en korte lijnen, waardoor tijdens het gehele traject een goede service kan worden geboden. De laatste jaren heeft VPromotions de video’s voor de Verkiezingen van de Flevolandse zakenvrouwen gemaakt. Je kunt deze video’s hier bekijken https://www.bc1.nl/?s=flevolandse+zakenvrouwen

https://www.vpromotions.nl
https://www.bc1.nl