Twee nieuwe leden introduceren zich

Twee nieuwe leden introduceren zich

Wij, Chantal Molenaar en Marie-Jose Heuvelman, zijn werkzaam als accountant respectievelijk belastingadviseur bij Lentink Accountants & Belastingadviseurs. Wij houden van ons werk omdat het afwisselend is en we het fijn vinden om mensen bij te staan met vaak financiële/fiscale ingewikkelde zaken. Het is leuk om oplossingen en helderheid te kunnen scheppen voor de klanten.

We zijn beide woonachtig in Almere en vinden het leuk om met andere vrouwen in contact te komen. Waarom vrouwen? De accountancy wordt ons inziens toch nog gezien als een mannenwereld en wij willen graag laten zien dat vrouwen zich prima staande kunnen houden in de accountancy.

Lentink is een middelgroot kantoor met vestigingen in Huizen, Almere en Spakenburg. We bieden services op het gebied van het controleren van jaarrekeningen, samenstellen van jaarrekeningen, alle fiscale aangiftes, salarisadministratie. Daarnaast kunnen we hulp bieden bij startersbegeleiding, ondernemingsplannen, financieringsaanvragen, belastingvraagstukken, overnamebegeleiding, estate planning, etc.

Onze tip aan de zakenvrouwen: Laat je goed informeren over de financiële uitdagingen en mogelijkheden als ondernemer. Een goed draaiende onderneming vraagt om een zo optimaal mogelijke structuur. Benut de mogelijkheden die er zijn en schroom niet om advies in te winnen. Een eerste oriënterend gesprek is bij ons kosteloos.

Wij zijn bekend geworden met het netwerk van de Flevolandse Zakenvrouwen omdat wij in Almere wel vaker op netwerkbijeenkomsten aanwezig zijn en zo in contact zijn gekomen met een aantal vrouwen van de Flevolandse zakenvrouwen. Het leek ons leuk, gezellig en nuttig om ons aan te sluiten bij dit netwerk.

Ik hoop elkaar snel te zien.

Met vriendelijke groet,

Chantal Molenaar en Marie-Jose Heuvelman