31 mei: uitje naar Den Bosch – geannuleerd

31 mei: uitje naar Den Bosch – geannuleerd

Donderdag 31 mei belooft een fantastische dag te worden. Aan het programma ligt het in ieder geval niet. Geniet deze dag van goed gezelschap, Bosche bollen, een rondvaart op een nostalgische boot met tijd om te shoppen als intermezzo. Na de middag wordt het serieus, dan worden wij ook ondernemend als het om onze auto’s gaat.

Aanmelden is niet meer mogelijk.


Programma

10.00 uur: verzamelen bij carpool A27 Stichtsebrug

11.30 uur: restaurant Zoetelief voor koffie/thee met Bossche bol

Korte Putstraat 10, 5211 KP Den Bosch

Parkeren in parkeergarage Sint Jan of Wolvenhoek € 2,30 per uur/max. € 20,- per dag

12.30 uur: vrije tijd, wie kan er het meest kopen in 1 uur😉

13.30 uur: 60 minuten varen op de Binnendieze (vestingrondvaart)

 

Opstappen St. Janssingel

We stappen op het nostalgische schip de “Ouwe Dirk” voor een rondvaart langs de rijke historie van Den Bosch  als belangrijk handelsknooppunt door de jaren heen.  We varen vanaf de Dommel aan de St. Janssingel en vervolgen onze route over de verbindingsrivier de Dieze. Op onze route passeren we de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Na de rondvaart door Den Bosch centrum verlaten we de stad en varen we door het prachtige buitengebied richting het mooie Engelen. Na het bezichtigen van het mooie buitengebied beëindigen we onze tocht weer op de Dommel.

 


 

14.30 uur: herkansing, wie kan er het meest kopen in 1 uur😉

15.30 uur:  vertrek naar DDVH ( De Dames van Hurkmans

Pech onderweg, wat nu

Hoe goed voorbereid je ook de weg op gaat, het kan natuurlijk gebeuren dat je auto er op een onmogelijk moment de brui aan geeft. Lekke band, een motor die weigert of knipperende lampjes in het dashboard. Dan kun je gaan bellen voor hulp, maar wat als je het gewoon even zélf maakt. Want een band wisselen is echt niet moeilijk, je moet net even weten hoe je dat aanpakt. Of een oververhitte motor laten ‘kalmeren’, dat is te leren.

 

15.45 uur                            Ontvangst met een drankje en een hapje

16.30 uur                           Presentatie Janita & Mariëlle

17.15 uur                            Workshop Banden wissel / Vloeistoffen controleren

Tijdens deze workshop leer je wat je moet doen wanneer je een lekke band hebt zodat je als powervrouw ook zelf aan de slag kunt. Ook laten we zien wat voor vloeistoffen er allemaal onder de motorkap zitten en welke je zelf kunt controleren en vervangen en welke je over moet laten aan het autobedrijf.

17.35 uur                            Workshop Schadeherstel

Schade zit in een klein hoekje. Wat moet je doen wanneer je schade hebt, hoe vul je een schadeformulier in en wat wordt er daarna allemaal gedaan. Kim, onze schade expert legt het allemaal uit.

17.55 uur                            Workshop Tips & Trics

Tja, de titel zegt eigenlijk al voldoende;-)

18.15 uur                            Dinerbuffet incl. wijn/frisdrank

19.30/20.00 uur                Einde


Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Let Op: Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het feit dat er foto’s worden gemaakt voor promotionele activiteiten van de Vereniging Flevolandse Zakenvrouwen. Deze foto’s worden gemaakt door een door de vereniging aangewezen fotograaf of fotografen. Wil je niet dat jouw foto online gepubliceerd wordt, meld dit dan even bij de fotograaf.

Problemen? Mail dan naar info@flevolandsezakenvrouwen.nl