Voorzitter Marga Janse: “Vrouwen verdienen dit podium!”

Voorzitter Marga Janse: “Vrouwen verdienen dit podium!”

Voorzitter van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen Marga Janse kijkt terug op een ‘zeer geslaagde avond’ in het Agora theater in Lelystad.

Voorzitter Marga Janse: “Vrouwen zijn andere ondernemers dan mannen. Vaak zijn vrouwen te bescheiden; met onze verkiezingen willen we vrouwen in hun kracht zetten en ze in de schijnwerpers zetten. Vrouwen verdienen dit podium!” Naast de drie categorieën MKB, ZP en managers was er voor het eerst dit jaar ook de publieksprijs.

Voor het eerst vier winnaressen

In de categorie MKB-ondernemer is Ria Dekker van FrieteRia/Dubbeldekker uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2015; voor de zelfstandig professionals is Jolanda Wicherson uitverkozen en in de categorie manager pakte Ellen van Poorten van USG People/HR Professionals de titel. Dit jaar konden de leden van het vrouwennetwerk voor het eerst stemmen op hun favoriet: de Flevolandse Zakenvrouw 2015 Publieksprijs ging naar (thriller)schrijfster Ilse Ruijters. Marga Janse: “Voor het eerst dit jaar hebben we vier winnaressen. En,” vervolgt de voorzitter, “alle winnaressen en alle genomineerden hebben dit echt verdiend. Via deze weg wil ik iedereen nogmaals hartelijk feliciteren! Het was een mooi feest waarvoor we alle aanwezigen, alle genomineerden en hun gasten, sponsoren, juryleden, bestuur en bovenal onze leden hartelijk bedanken.”