Lid worden

Lid worden

De kosten van het lidmaatschap 2019 bedraagt 100 euro per jaar. Word je na 1 juli van een jaar lid, dan betaal je slechts 65 euro.

Wat krijg je voor het lidmaatschap?

  • Voor zzp’ers is ook in 2019 het lidmaatschap van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) inbegrepen. Een individueel lidmaatschap van deze belangenbehartigersorganisatie voor zzp’ers bedraagt 135,00 euro. Dat betekent dus een flinke besparing. Wil je weten wat het lidmaatschap van PZO inhoudt, kijk dan op www.pzo.nl
  • Mkb-leden van het netwerk kunnen kiezen voor het collectieve lidmaatschap van de Coöperatie van Vrouwelijke Ondernemers (CVVO). Meer informatie over CVVO: www.cooperatievanvrouwelijkeondernemers.nl
  • Wie noch voor PZO noch voor CVVO kiest, kan eens per jaar gratis deelnemen aan een van de evenementen van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen met een maximale tegenwaarde van 27,50 euro. Je ontvangt in dat geval begin januari een kortingscode die je bij aanmelding voor een evenement kunt gebruiken.

Lid worden?

Meld je hier aan en betaal je contributie gemakkelijk via Ideal. Je kunt ook het contactformulier invullen en gebruikmaken van een automatische incasso.  Zodra je betaling is ontvangen ontvang je voortaan alle uitnodigingen, je korting op een evenement en andere relevante informatie.

Lidmaatschap opzeggen?

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Jammer! Maar er kunnen natuurlijk omstandigheden zijn waardoor je afscheid wilt nemen van ons netwerk. Dit kan voor 1 december schriftelijk door een mail te sturen naar info@flevolandsezakenvrouwen.nl  met daarin de reden van opzegging. Na ontvangst van een schriftelijke bevestiging gaat de opzegging voor het volgende kalenderjaar in.