Winnaars

Winnaars

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt sinds 2012 elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit voor drie categorieën, te weten: manager, ZP’er en MKB. Daarnaast is er,  sinds 2015, een winnares die op de avond zelf door de dan aanwezige leden van het Netwerk uitgekozen wordt. Hiermee viert het Netwerk jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan hun bedrijf of organisatie hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Graag geeft het Netwerk hen elk jaar een podium.

De winnaressen voor de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2017 zijn donderdag 15 juni 2017 in The Lux in Zeewolde bekendgemaakt. Juryvoorzitter Gerrit Jan Gorter reikte de prijzen uit aan Klaartje Wierbos van het Almeerse Theatergezelschap Vis à Vis, Mitra La Grand, eigenaresse van La Mysore Cosmetics uit Emmeloord en Joy Taling, eigenaresse van Outdoorpark SEC Survivals uit Almere. Deze laatste ontving bovendien de Publieksprijs.

 

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit voor drie categorieën, te weten: manager, ZP’er en MKB. Daarnaast is er een winnares die op de avond zelf door de dan aanwezige leden van het netwerk uitgekozen wordt. Voorzitter Marga Janse licht toe: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan hun bedrijf of organisatie hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Graag geven wij hen elk jaar een podium.

Uit het persbericht:

De jury maakte donderdag 15 juni tijdens het feestelijke event in The Lux in Zeewolde voor een compleet uitverkochte zaal de winnaressen van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend. Manager Klaartje Wierbos, zakelijk leider van het Almeerse Theatergezelschap Vis à Vis, ZP’er Mitra La Grand, eigenaresse van La Mysore Cosmetics uit Emmeloord en Joy Taling, eigenaresse van Outdoorpark SEC Survivals uit Almere (categorie MKB) straalden van geluk op het podium.

Daarnaast konden de leden van het Netwerk een publiekslieveling kiezen; hun stem ging naar Joy Taling. Zij reageert enthousiast: “Dit is zo ongelooflijk! Ik heb altijd mijn eigen pad gevolgd en dan deze erkenning, dat doet me heel veel!” Juryvoorzitter en burgemeester van Zeewolde Gerrit Jan Gorter roemde de finalisten en genomineerden om hun inzet en resultaten. Hij was onder de indruk: “Flevoland kent zo veel sterke onderneemsters! Goed dat we dit vieren met deze verkiezingen.”

 

Winnaars

2017
2017 MKB Joy Taling

Outdoorpark SEC Survivals 

2017 ZP Mitra La Grand

La Mysore Cosmetics 

2017 manager Klaartje Wierbos

Theatergezelschap Vis à Vis

2017 publieksprijs Joy Taling

Outdoorpark SEC Survivals 

2016
2016 MKB Pascale Jongejans

SecretariaatsBuro B.V.

2016 ZP Aurelia Ebbe

MEGA Media en designlabel ‘La Aurelia’

2016 manager Karen Griep

GGZ Centraal Flevoland,

hoofd bedrijfsvoering behandelprogramma 24-uurs acuut

2016 publieksprijs Anne-Mieke Omtzigt

Vrouw & Klinieken

2015
2015 MKB Ria Dekker

FrieteRia/Dubbeldekker (thans BrasseRia)

2015 ZP Jolanda Wicherson

Jolanda Wicherson

2015 manager Ellen Vanpoorten

USG People

HR Professional

2015 publieksprijs Ilse Ruijters, thrillerschrijver
2014
2014 MKB Saskia van Haga

Hoogwoud & van Haga 

2014 ZP Aleid Overbeek

Koraal Coaching

2014 manager Jannie van den Berg

Zelfstandigenloket Flevoland in Lelystad

2013
2013 MKB Karin Bouwmeester

Organisatiebureau

2013 ZP Wendie Hagendoorn

Schaapje schaapje …

2013 manager Kirsten Flantua

Stichting Colombinehuis Flevoland 

(niet meer bestaand)

2012
2012 MKB Irma van der Mee

Dubbel-Op 

2012 ZP Anne Kien

Motivatio en deVloer

2012 manager Marlou Boot

Brandweer Flevoland

hoofd Brandweerzorg