ZP | Ruth Sedney

ZP | Ruth Sedney

In de categorie Zelfstandig Professional

Ruth Sedney, eigenaresse  JIPPIEJOE – Almere

Ruth weet je te raken met een onuitputtelijke dosis enthousiasme en ondernemerschap. Zij doet alles om te bereiken dat moeders na de bevalling een goede begeleiding krijgen. Ze let op een gezond leefklimaat, juiste informatie verstrekken, vroeg signaleren (denk aan huishoudelijk geweld). ‘Niets is zo naar als problemen tijdens de kraamtijd en bij de borstvoeding. Een periode die juist fijn hoort te zijn. Een goede hechting tussen moeder en kind staat bij mij voorop’ vertelt ze.
Ze organiseert mama-café’s en geeft cursussen voor professionals in de zorg. Daarnaast vindt ze nog tijd om te bloggen en zichtbaar te zijn op social media.

Zij denkt toekomstgericht, en zou het allemaal nog sneller willen laten rollen. Daarom investeert zij in het inhuren van professionals.
Als eerste en tot nu toe enige in Nederland organiseert zij webinars voor kraamverzorgsters. Ruth schuwt nieuwe methodes niet en schudt de markt aardig op met haar vernieuwende aanpak. ‘Dat zorgt helaas weleens voor scheve ogen. De nominatie is daarom een extra positieve impuls voor me’.