ZP | Sarita Langenhof

ZP | Sarita Langenhof

In de categorie Zelfstandig Professional

Sarita Langenhof, eigenaresse  Newborn Spa – Almere

Sarita is Newborn Spa opgestart vanuit de bijstand. Haar drive om een nieuw concept te starten in Nederland was groot en daarom ging zij op zoek naar investeerders om de eerste Newborn Spa in Nederland te kunnen realiseren. Haar eigen grenzen verleggend heeft zij het concept gepresenteerd en zo haar startkapitaal bij elkaar weten te krijgen. Mega trots is Sarita op het feit dat zij een extra werkveld heeft gecreëerd voor fysiotherapeuten, baby masseurs, kraamverzorgers, pedagogen etc.
Inmiddels heeft Sarita veel ervaring en is zij een expert in het ‘lezen’ van baby’s en hun problemen, die soms zo makkelijk op te lossen zijn. Daarnaast richt zij zich speciaal op de band tussen ouder en kind, omdat zij zelf weet hoe het is als deze ontbreekt. Voor haar adoptie heeft Sarita als kind uit Colombia onveilige en onstabiele situaties meegemaakt. Door haar doorzettingsvermogen en het geloof in zichzelf en het concept van Newborn Spa, is ze succesvol geworden. Zij werkt vanuit haar hart, met alle liefde en dat voelen de ouders, maar nog belangrijker: de baby’s!
Door de ouders handvatten mee te geven over de lichaamstaal van hun kind en hen massagetechnieken te leren, kunnen ze thuis aan de slag.

Newborn Spa heeft in twee jaar tijd een naam opgebouwd die bij onwijs veel mensen bekend is. Via social media heeft Newborn Spa veel trouwe volgers, zelfs van vrouwen die hen al volgen voordat ze zwanger zijn. Inmiddels komen vele klanten alweer terug met hun tweede baby!

Als moeder met twee kinderen van 3 en 5, is Sarita enorm trots op wat zij heeft kunnen neerzetten. Zij wil graag haar verhaal kunnen vertellen: “Ook al gelooft je omgeving niet in jou en je ideeën, wanneer je het zelf gelooft dan kom je er ook echt!” Ook meent Sarita dat je met niets een mooie onderneming kunt neerzetten en echt iets kunt betekenen in de maatschappij! De nominatie voor Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar ziet zij als een gouden kroon op alles wat zij tot nu toe heeft mogen bereiken.